Güncel
16 Ara 2020 13:44 Son Güncelleme: 18 Ara 2020 14:08

TOKİ 990 TL taksitle konut satışı başvuruları başladı! Şartlar neler?

Vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yapan TOKİ'den kaçırılmayacak bir fırsat daha... TOKİ Giresun'da 990 TL taksitle konut satışı için başvurular başladı.

TOKİ 990 TL taksitle konut satışı başvuruları başladı! Şartlar neler?

TOKİ Giresun'da 990 TL taksitle konut satışı başvuruları başladı. 2020 yılının son fırsatlarını sunan TOKİ,  alt ve ortagelirli vatandaşlara yönelik konutları satışa çıkardı. 

Giresun Bulancak TOKİ projesinde ucuz konut almak isteyenler için 2020 yılının son fırsatı için 990 TL taksitlerle başvurular alınıyor. 14 Aralık 2020 - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında başvuruların alınacağı ve kura yöntemiyle satışta olan evlerin aylık taksit seçenekleri 990 TL olarak açıklandı. Giresun Bulancak 2. etap 228 adet konut projesinde yer alan 159 konut için ilde ikamet etme şartı bulunuyor.  

Ucuz ev arayışında olan aileleri yakından ilgilendiren TOKİ uygun şart ve koşullarda, kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı bu kez Giresun'da devam ediyor. Yeni bir ev sahibi olmak isteyen ve o ilde oturan herkesi yakından ilgilendiren TOKİ konut başvuruları başladı.

Bulancak TOKİ Konutlarında ayda 990 TL taksitlerle ev sahibi olmak mümkün.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından kira öder gibi konut sahibi olma fırsatlarına her gün yeni bir proje ekleniyor. Giresun ilinde TOKİ tarafından inşaa edilen evler kira öder gibi oldukça uygun ve cazip ödeme seçenekleri ile vatandaşın alımına sunuldu. Başvuruların başladığı Giresun'da inşaa edilen TOKİ evlerinin satışına başlandı.

Türkiye genelinde milyonlarca aile 100 bin sosyal konut kampanyasını beklerken, TOKİ ülkenin pek çok ilinde hayata geçirdiği dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için satışa sunduğu konut projelerinde satışlarını sürdürüyor. İdarenin her aileye, her bütçeye uygun projelerinde yer alan evler için uygun şart ve koşullarda satış başvuru süreçleri sürüyor. İşte o projelerden biri.

AYLIK 990 TL TAKSİTLE TOKİ'DEN

Hayata geçirdiği sosyal konutlar ile piyasa şartlarının altında, oldukça ucuz ve kaliteli evler üreten TOKİ, yurt genelinde sürdürdüğü ev satışlarına Giresun ilinde bulunan ve satış başvuruları başlayan projesinden devam ediyor.

TOKİ Giresun ilinde 3+1 konut 98 adet, 4+1 konut 61 adet dairenin satışlarına başladı. Ev hayali kuranların kaçırmak istemeyeceği dairelerin satışları için başvuruların alınmaya başladığı kaydedildi.

14 Aralık 2020 - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında başvuruların alınacağı ve kura yöntemiyle satışta olan evlerin aylık taksit seçenekleri 990 tl gibi ucuz rakamlarla başladı. Giresun Bulancak 2. etap 228 adet konut projesinde yer alan 159 konut için ilde ikamet etme şartı bulunuyor.