Güncel
17 Ara 2020 09:18 Son Güncelleme: 19 Ara 2020 09:35

TOKİ 100 kilo portakal parasına taksitli ev satışı yapıyor

TOKİ Manisa Kırkağaç'ta 100 kilo portakal parasına taksitli ev satışı yapıyor. Manisa Kırkağaç'ta 153 adet ucuz TOKİ evleri için satış başvuruları başladı.

TOKİ 100 kilo portakal parasına taksitli ev satışı yapıyor

TOKİ, Manisa Kırkağaç konut projesinde 100 kilo portakal parasına taksitli ev satışı başladı. TOKİ Kırkağaç konutlarında aylık taksitler 562 TL'den başlıyor. TOKİ'nin aylık taksitlerinin 562 TL'den başladığını öğrenen vatandaşlar, pazardaki portakalın fiyatının ortalama 5 TL olduğu şu günlerde "TOKİ 100 kilo portakal parasına taksitle ev satıyor" yorumunu yapıyor. 

TOKİ alt ve orta gelir seviyeli vatandaşlarımızı için uygun koşullarda ödemelerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. 2020 Aralık TOKİ konut satışları arasında Manisa Kırkağaç'taki 153 adet 2+1 ve 3+1 tipinde daire de yer alıyor. TOKİ Kırkağaç konutlarının satışı kura yöntemiyle yapılacak. TOKİ Kırkağaç konutlarından uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için başvuru süreci başladı. 

Bankaların konut kredi faizlerinin artmasına rağmen 2020 yılında ev sahibi olmak isteyenler araştırmalarını sürdürürken, TOKİ'nin cazip koşullarla satışa sunduğu evleri de takip ediyorlar. TOKİ'nin ucuz konut kampanyaları devam ediyor. Kira öder gibi TOKİ'den konut almak isteyenler için Manisa Kırkağaç'ta 153 daire satışa sunuldu. TOKİ Kırkağaç konutları satışı kura çekilmek suretiyle gerçekleştirilecek. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ yurt genelinde hayata geçirilen ucuz konutlara yenisini eklemeye devam ediyor. Bu çerçevede Manisa ilinde inşaa edilen 153 konutun satışı kura yöntemiyle başvurulara açılmış durumda.

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERECEK

Her sene 100 bin üzerinde konutu dar ve orta gelirli aileler için üreten TOKİ, 2021 projeleri için kolları sıvadı. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenler için alternatif satış yöntemleriyle uzun vade seçeneği imkanı sunan TOKİ, yurt genelinde sosyal konut inşaatlarına Manisa Kırkağaç ilçesinden sürdürüyor.  TOKİ'nin Manisa Kırkağaç'ta inşa ettiği toplam 153 konut kuralı satışa sunuldu. TOKİ Manisa konut Başvuruları 14 - 25 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılabilecek.

2+1 KONUT 168 BİN TL'DEN BAŞLIYOR TOKİ

TOKİ Kırkağaç konutları projesinde 2+1 ve 3+1 tipinde toplamda 153 adet satışa sunuluyor. En düşük konut fiyatı ise 168 Bin TL'den başlıyor.

TOKİ Kırkağaç evleri için ayda 562 TL'den başlayan 180 aya kadar vade seçeneği sunuluyor. Projede çeşitli büyüklüklerde alternatif daire seçenekleri yer alırken, büyüklüklerine göre konut fiyatları değişiklik gösterebiliyor.  Manisa Kırkağaç TOKİ konutlarından ev satın almak isteyenler yüzde 10'dan başlayan peşinatlarla yeni evlerine kavuşabilecekler.