Güncel
16 Ara 2020 13:17 Son Güncelleme: 17 Ara 2020 09:45

TOKİ'den 145 bin TL'ye ev için son günler... Ucuz ev fırsatı!

TOKİ dar ve orta gelirli vatandaşlara yönelik konut üretimini sürdürüyor. TOKİ'nin Aralık ayı kampanyasında 145 TL'ye ev sahibi olmak mümkün... Başvurular için son gün 25 Aralık....

TOKİ'den 145 bin TL'ye ev için son günler... Ucuz ev fırsatı!

TOKİ'den 145 bin TL'ye ev fırsatı sunuluyor. Ucuk ev hayali kuranların kaçırmamaları gereken fırsat için son başvuru tarihi 25 Aralık olarak açıklandı. 

TOKİ'nin Aralık 2020 satışları arasında yer alan 145 bin TL'lik evler kira öder gibi koşullarla sahiplerine sunuluyor. TOKİ'den kira öder gibi taksitlerle uygun şartlarda sunulan 145 bin TL'lik evler nerede? 25 Aralık'ta son başvuru tarihinin açıklandığı TOKİ'nden ucuz evler hangi şehinde? 

İstanbul Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Aralık ayında başvurularını almaya başladığı ucuz konutlar arasında Bolu Seben konutları bulunuyor. TOKİ Seben Konutları için son başvuru tarihi 25 Aralık 2020. TOKİ Seben Konutları 145 bin TL fiyatla satışta. 

TOKİ Seben Konutları hangi şartlarda satışta? Uygun ödeme planı nasıl? Bu ayrıntılar da belli oldu. 

TOKİ BOLU'DA UCUZ EV SATIŞLARI

Ev hayali kuranlar için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projelerine imza atan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu ilinde 156 adet konutun satış başvurularını almaya başladı. 

Bolu ilinde ucuz ev satın almak, kira öder gibi taksitleri ödemek isteyenlerin merakla bekledikleri TOKİ konutlarında başvurular hızlı başladı. Dar gelirli vatandaşların faydalanabileceği, Bolu'da ikamet eden herkesin başvuru yapabileceği 2+1 ev 3+1 türünde evler için 25 Aralık tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

TOKİ SEBEN KONUTLARI 145 BİN TL

Bolu Seben konut projesinde yer alan 2+1 ucuz ev fiyatları 145 Bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 3+1 daire seçenekleri de yer alırken, ev sahibi olmak isteyenlere özel olarak 180 aya kadar uzanan vadelerde taksit seçeneği sunuluyor. Bolu Seben'de TOKİ'den ev almak isteyen orta ve dar gelir grubu vatandaşlar sadece 29 bin tl peşinat ödemek suretiyle ayda 483 TL'den başlayan taksitlerle yeni evlerini satın alabilecekler.