Güncel
23 Kas 2020 11:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2020 12:22

İrem Derici de ekonomik kriz yaşıyor! Maslak'taki lüks dubleksten küçük eve taşındı

Dobralığı ve açık sözlülüğü ile tanınan şarkıcı İrem Derici ekonomik krizden etkilendiğini belirterek, Maslak'ta yaşadığı lüks dubleksin kirası ve aidatı belini bükünce çareyi küçük bir eve taşınmakta bulduğunu söyledi.

İrem Derici de ekonomik kriz yaşıyor! Maslak'taki lüks dubleksten küçük eve taşındı

Geçtiğimiz hafta koronavirüs haberleri ile gündeme gelen dobralığı ve açıksözlülüğü ile tanınan şarkıcı İrem Derici, Maslak'taki lüks dubleksin masrafları ağır geldiği için daha küçük bir eve taşındığını açıkladı. 

Ünlü şarkıcı İrem Derici, çok konser veren ve iyi iş yapan ünlülerden olarak bilinmesine rağmen krizden etkilendiğini söyledi. İrem Derici son dönemde "para ve sağlık" konusunda endişeli olduğunu belirterek "Aç değilim açıkta değilim ama hayatımı küçülttüm" dedi. 

Ünlü şarkıcı İrem Derici de ekonomik krizden etkilendiğini açıkladı. Şarkıcı yakalandığı koronavisürü evindeki karantina ve tedavi ile atlattı. Derici, daha önce Maslak'ta lüks bir dublek dairede yaşıyordu. Şimdi ise hayatını küçülttüğünü açıklayan şarkıcı Fulya'da bir eve taşındığını şöyle dile getirdi:  

"İnsanlar ‘fakir edebiyatı’ diye kızıyor, haklılar. Ama ben tek değilim ki, bir ekibimiz var. Ve önümü göremiyorum. Seninle pandeminin başında yaptığımız video röportaj sırasında Maslak’ta hayvan gibi terası olan dubleks bir dairede yaşıyordum. Baktım aidat, kira... E kazanmıyorum. Fulya’da küçük bir eve taşındım."