Güncel
16 Kas 2020 09:31 Son Güncelleme: 16 Kas 2020 09:56

Hep aynı oyun! Demet Özdemir Boğaz'dan ev arıyormuş!

Ünlü isimler 'kullanılarak' çeşitli projelerin duyurularının yapılması inşaat sektörünün çok sık başvurduğu yollardan biri. Ünlü dizi oyuncusu Demet Özdemir de şimdi inşaat projelerinin gözde ismi oldu.

Hep aynı oyun! Demet Özdemir Boğaz'dan ev arıyormuş!

İnşaat sektörü ünlü isimlerle proje tanıtımında yeni oyuncusunu buldu. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in 'Zekeriyaköy'deki 4 milyonluk villa' haberinin üzerinden daha bir kaç hafta bile geçmeden ünlü oyuncunun Boğaz'dan ev aradığına dair haberler yayınlanmaya başladı. 

Demet Özdemir'in Zekeriyaköy’deki villa alma fikrinden vazgeçtiği haberi yayınlandı. Ünlü oyucunun Boğaz'da ev aradığı ve emlakçılarla görüştüğü belirtildi. 

TV8'de Doğduğun Ev Kaderindir adlı diziyle ekrana gelen genç kadın, deniz manzarası olan, bahçe içinde iki katlı bir villa arıyor'muş'. Özdemir şu sıralar tüm boş vakitlerinde emlakçılarla görüşerek satılık villaları inceliyor'muş'.

Hatırlanacağı üzere Demet Özdemir'in Zekeriyaköy'de lüks bir villa satın aldığı haberleri paylaşılmıştı. Bizim de yayınladığımız haberde o projenin adı da yer alıyordu. 

Ancak Demit Özdemir'in Zekeriyaköy'deki projeden villa almaktan vaz geçtiği, Boaz'da ev aradığı sayfalara yansıyınca akıllara elbette o soru geldi... Sorunun da ötesinde bir tespit. 

İnşaat firmaları ünlü isimleri 'kullanarak' projelerini tanıtıyorlar. Bu tanıtım sırasında da magazin dünyasında parlak isimleri tercih ediyorlar. Demet Özdemir de inşaat firmalarının yeni gözdesi haline gelmiş gibi duruyor... Şimdi merak edilen şu: Demet Özdemir Boğaz'da hangi evi alacak? Demet Özdemir Boğaz'da hangi projeden ev bakacak? İşin uzmanları bu haberlerin de bir hafta içinde magazin sayfalarını süsleyeceğini söylüyor.