Magazin
17 Kas 2020 17:00 Son Güncelleme: 17 Kas 2020 19:42

Özcan Deniz eski eşini lüks villadan atamıyor! Konu mahkemelik...

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, boşandığı Feyza Aktan 5 milyonluk lüks villayı boşaltmayınca soluğu mahkemede aldı.

Özcan Deniz eski eşini lüks villadan atamıyor! Konu mahkemelik...

Özcan Deniz ve boşandığı Feyzan Aktan'ı evini boşaltmadığı gerekçesiyle mahekemeye verdi. Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, Feyzan Aktan arasında 5 milyon TL'lik lüks villayı 'boşaltmadın' kavgası çıktı. 

Hukuken 'konut tahliyesi' olarak tanımlanan vatandaş arasında ise 'evden çıkarmak', 'evden atmak' gibi tabirlerle tarif edilen durum Özcan Deniz ile Feyzan Aktan'ı mahkeme koridorlarına taşıdı. 

İddialara göre Feyza Aktan boşanma sonrasında boşaltması gereken lüks villadan taşınmadı. Özcan Deniz, Sarıyer'deki lüks evden çıkmayan Aktan'a karşı ihtarname gönderdi ve evi boşaltmasını istedi.

2018 yılında kendisinden 20 yaş küçük olan Feyza Aktan ile sürpriz bir evlilik kararı alan Özcan Deniz bu evlilikten bir erkek çocuk sahibi olmuştu. Ünlü çift 18 aylık dalgalı seyreden ilişkileri sonrasında yine evlilikleri gibi ani bir boşanma kararı alarak yollarını ayırmıştı. 

LÜKS VİLLA NEDENİYLE MAHKEMELİK OLDULAR

Özcan Deniz 2018 yılında 5 milyon lira ödeyerek Zekeriyaköy'de yer alan iki villayı birleştirerek süper bir konut yatırımı yapmıştı. O dönemde eşinin rahat etmesi adına böyle bir yatırım yaptığı çokça konuşulan Özcan Deniz bugün ise eşi ile boşanma davası nedeniyle yeniden gündeme geldi.  Boşandıktan sonra bir süre daha aynı evde yaşamaya devam eden ünlü çift ardından Özcan Deniz'in süper lüks villadan kiraya çıkması ile bir kere daha gündeme gelmişti.

Bugün ise magazin basını tarafından ortaya atılan iddialara göre Özcan Deniz eski eşine evi boşaltmadığı iddiası ile dava açtı. Boşanma  davası sonrasında mahkeme aile konutu olarak ikamet edilen evin Özcan Deniz'de kalmasına karar vermişti. Ancak aradan geçen uzun süreye rağmen Aktan evi bir türlü boşaltmadı. 

Bunun üzerine Özcan Deniz eski eşine evi boşaltması için ihtarname yolladı. İhtarnamenin süresinin dolmasına rağmen evin yine de boşaltılmaması üzerine Özcan Deniz eski eşini ihbar etti ve eşinin evini gasp ettiğini ileri sürdü. Savcılık başvuru hakkında takipsizlik kararı verirken yetkili mercinin hukuk mahkemeleri olduğunu belirterek yeni süreci başlattı.