Ekonomi
22 Ara 2016 09:50 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:54

Vatandaş Nimet Abla'ya hücum etti!

Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber Milli Piyango heyecanı da arttı. Uzun yıllardır şans kuşunun en çok uçtuğu yer olan Nimet Abla da yerli yabancı turistlerin uğrak yeri oldu...

Vatandaş Nimet Abla'ya hücum etti!
Uzun yıllardır şans kuşunun en çok uçtuğu yer olan Nimet Abla da yerli yabancı turistlerin uğrak yeri oldu... Bu yıl büyük ikrâmiye 60 milyon lira. Milli Piyango yılbaşı çekilişine günler kala biletlerin yüzde 82'si satıldı. Yeni yılda şansını denemek isteyenler, Eminönü'ndeki Nimet Abla gişesi önünde her yıl olduğu gibi bu yıl da uzun kuyruklar oluşturdu. Gişe yetkilisi Hasan Pan, "İkramiye büyük ilgi büyük. Satışlarda artış var. En çok çeyrek biletler satılıyor" dedi. Bu yıl ilk kez bilet alanlardan Ümmü Şimşek (20) "Büyük ikrâmiye bana çıkarsa öncelikle eğitimime harcamayı düşünüyorum" dedi.

İlayda Arslan (19) ise piyango ona vurursa ajans kurmak istiyor. Sezer Kapmaz (33) da "Balıkesir'den buraya bilet almak için geldim" diyor. Tam bilet 60, yarım bilet 30, çeyrek bilet 15 liradan satılıyor. Çekiliş için toplam bilet sayısı 2 milyon 950 bin 269. İstatistiklere göre bu zamana kadar en çok çıkan rakamlar ise sırasıyla şöyle: 3, 5, 6, 7, 1, 2 ve 9.
SABAH