Ekonomi
24 Mar 2017 12:17 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:04

Twitter ücretli mi oluyor?

Twitter'da yeni düzenleme gündemde... Sosyal medya devi, hesaplarını yoğun olarak kullanan ve bundan gelir elde eden hesaplara özel bir üyelik açarak ücrete tabi tutmayı planlıyor.

Twitter ücretli mi oluyor?
Yeni neslin yoğun olarak kullandığı sosyal medya programı Twitter, sürekli güncellemeleriyle adını duyuruyor...

Son olarak yapılan yeni düzenleme ise Twitter'in paralı mı olacağı sorusunu akıllara getirdi. Sosyal paylaşım programı olan uygulama üzerinden birçok işlem gerçekleştirilirken bunlardan biri de internet fenomenlerinin paylaşımlarıyla yaptığı tanıtımlar üzerinden gelir elde etmesi oldu. 

Twitter'ın yeni planı ise programı fazlasıyla aktif olarak kullanan ve bundan gelir elde eden hesaplara özel bir üyelik açmak.

Bu kapsamda amaç, aktif kullanıcıların hesaplarını daha etkin kullanmasını sağlamak ve bunun karşılığında kullanıcıları ücrete tabi tutmak.

Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi ücretli üyeliği alan aktif popüler hesaplar Tweetdeck'te ayrıntılı yönetim paneline ulaşacak



Twitter, ücretini ödeyen kullanıcılarına daha detaylı analizler sunacak; bunu da Tweetdeck üzerinden yapacak. Kullanıcılar böylece hesaplarına olan erişimi ve etkileşimi daha detaylı öğrenirken, bunun ücretini de ödemek durumunda kalacak. Şirketin henüz bunu masaya yatırdığını; ancak planın hayata geçirilmesinin kesinlik kazanmadığı da henüz netlik kazanmadı. 
ETİKETLER
#Twitter'