İnşaatın Fetö'cüleri Kimler?

Elbette biz bazı şeyler açığa çıkmadan isim veremeyiz. Ancak bazı tarifler verebiliriz. Güvenilir haber kaynaklarımıza göre durum şundan ibaret:
1- Türk Telekom Arena Stadı'nın yanında bir büyük projenin sahibi olan grubun, Bank Asya ve Kaynak Holding bağlantılı karışık işleri iyice ortaya dökülebilir.
2- Yine aynı bölgeye yakın yine büyük bir projede FETÖ ile geçmişte bağlantısı olan bir eski CEO'nun ilişkileri nedeniyle 'sürpriz' bir inşaat şirketi de soruşturma geçirebilir.
3- Son yıllarda birden ortaya çıkmış geçmişinde birikmiş sermayesi olmadığı halde TOKİ-Emlak Bankası'ndan büyük projeler almış bir büyük grup daha FETÖ ilişkileri ve ilgili kamu kuruluşlarındaki bürokratlarla ilişkileri nedeniyle soruşturulabilir.
4- 17-25 Aralık sonrası 'biz döndük' diyenlerin bazıları da o tarihlerden önce FETÖ'yle resmi finans trafikleri nedeniyle gözaltılara konu olabilir.
5- En az iki köklü (AK Parti'ye yakın olduğu düşünülen) inşaat grubunda da üst düzey yönetici FETÖ bağlantıları deşifre olabilir.