Güncel
19 Şub 2021 09:08 Son Güncelleme: 19 Şub 2021 13:18

Yıldız Tilbe Kuşadası'nda arsa satın aldı! Arsada ev yapacağı sanılıyordu ama...

Kuşadası'nda bulunan çiftlik evini satmak zorunda kalan Yıldız Tilbe, çok geçmeden aynı bölgeden yeni bir arsa satın aldı. Yıldız Tilbe'nin satın aldığı arsada ev yaptıracağı düşünülüyordu ama o başka bir iş için kolları sıvadı.

Yıldız Tilbe Kuşadası'nda arsa satın aldı! Arsada ev yapacağı sanılıyordu ama...

Kuşadası'nda bulunan çiftlik evini satmak zorunda kalan Yıldız Tilbe, çok geçmeden aynı bölgeden yeni bir arsa satın aldı. Sevilen şarkıcı Tilbe, 50 zeytin ağacının bulunduğu arazide bu sefer zeytin yetiştirecek.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, pandemi dönemini geçirdiği Kuşadası'nın Yaylaköy'de bulunan çiftliğini satmak zorunda kaldı. Akşam'dan Erçin Dağ Eysen'in haberine göre; toprağı ekip biçen, hayvancılık işiyle uğraşan hatta ürettiği süt ürünlerinden büyük kazanç sağlayan Tilbe, çok geçmeden yine çiftçilik hayatına geri döndü.

Sanatçı yine aynı bölgeden eski çiftlik evine yakın yerden daha büyük bir arsa satın aldı. Arsa üzerine geniş bir çiftlik kurma planı olan ünlü sanatçı, evinin bu yaza yetişmesi için inşaat işiyle bizzat kendisi uğraşıyor. 50 zeytin ağacının olduğu arazide inek, tavuk, horoz ve keçi yetiştirecek olan sanatçı, yılın büyük bir kısmını burada geçirecek. 

Tilbe, bir röportajında toprakla ilgilenmeyi çok sevdiğinden bahsederek "Derdimi onlara anlatıyorum, stres atıyorum. Beni tanıyor ve dinliyorlar" diye konuşmuştu. 

 

 

ETİKETLER
#Yıldız Tilbe