Güncel
10 Oca 2021 13:25 Son Güncelleme: 10 Oca 2021 13:50

TOKİ Kırıkkale Delice’ye 113 konut yapacak! Konutlar ne zaman teslim edilecek

TOKİ 2023 yılına henüz başlanılan şu günlerde Kırıkkale'de yaşayanlar için güzel bir haber verdi. Kırıkkale'nin merkezinde yer alan Delice ilçesinin Çerikli Mahallesi'nde 113 konutluk projenin ihale duyurusu yapıldı.

TOKİ Kırıkkale Delice’ye 113 konut yapacak! Konutlar ne zaman teslim edilecek

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kırıkkale'de inşaa edilecek olan yeni projenin ihale durusunu yaptı. TOKİ'nin Kırıkkale il merkezine ortalama 50 kilometre uzaklıkta bulunan yaklaşık 9 bin nüfuslu Delice ilçesi Çerikli mahallesinde yaptırdığı projenin 2. etabındaki 113 konutun inşaat yapım E-ihalesi yapılacak.

Kırıkkale il merkezine ortalama 50 kilometre uzaklıkta bulunan yaklaşık 9 bin nüfuslu Delice ilçesi Çerikli mahallesinde TOKİ tarafından yaptırılan projenin 2. etabındaki 113 konutun inşaat yapım E-ihalesi 28 ocak 2021 perşembe günü saat 14.00’de yapılacak.

TOKİ ÇERİKLİ KONUTLARI NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK

Tünel kalıp sistemiyle yapılacak olan projenin ihale kapsamında konutların yanı sıra çevre düzenlemesi ve alt yapı çalışmaları da bulunuyor.

İhalenin sonuçlandırılması ve sözleşmenin imzalanmasıyla birlikte 10 gün için yer tesliminin yapılacağı projenin şartnameye göre 450 takvim gününde tamamlanarak teslim edilmesi gerekiyor.

Proje ihalesi ile ilgili detaylı bilgiler EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnamede bulunuyor.

 

 

 

ETİKETLER
#TOKİ Kırıkkale