Konut Haberleri
08 Ara 2020 10:00 Son Güncelleme: 08 Ara 2020 10:10

TOKİ Göre'de evler teslim edilmeye başlandı. Gereken evraklar neler?

TOKİ sosyal konut projelerinde tamamlanan evlerin teslimlerini aralıksız sürdürüyor. TOKİ Nevşehir'de Merkez Göre Beldesi'nde inşaatını tamamladığı 227 konutu hak sahiplerine teslim etmeye başlıyor.

TOKİ Göre'de evler teslim edilmeye başlandı. Gereken evraklar neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yurt genelinde sürdürdüğü sosyal konut projeleri arasında tamamlananları hak sahiplerine teslim etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Nevşehir'de inşaa edilen 227 konutluk projede tamamlanan evler sahiplerine teslim ediliyor.

Konuyla ilgili TOKİ tarafından yapılan açıklamada "Nevşehir Merkez Göre Beldesi'nde inşa ettiğimiz 227 konutumuz 01-31 Aralık 2020 tarihleri arasında teslim edilecektir." denildi.

TESLİMDE GEREKEN EVRAKLAR 

TOKİ Göre'de evlerini teslim almak isteyenler için duyuru yapıldı. Duyuruda teslim sırasında gereken evraklar da açıklandı. 

Nevşehir Göre Projesi kapsamında inşa ettirilmekte olan ve Göre Belediye Başkanlığı aracılığı ile konut alıcısı temin edilen konutların teslim işlemleri, 01-31 Aralık 2020 tarihleri arasında aşağıda yer alan program dahilinde gerçekleştirilecektir.

İlk olarak KDV ödemesi için aşağıda yer alan teslim programı çerçevesinde T.C. Ziraat Bankası Kapadokya Şubesi’nde, konutunuzu teslim almak üzere aynı gün OPTİM & PETA İş Ortaklığı” Göre projesi şantiyesinde hazır bulunmanız gerekmektedir.

T.C. Ziraat Bankası Sanayi/Nevşehir Şubesine 3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle doğacak Katma Değer Vergisi tutarı nakit olarak ödenecektir.

Konut tesliminde getirmeniz gereken belgeler aşağıda sıralanmıştır:

Kimlik belgesi, (Nüfus cüzdanı),

Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin nüshası,

Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,

KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura.