Güncel
20 Ara 2020 09:01 Son Güncelleme: 20 Ara 2020 09:15

Pandemiyle doğaya kaçış arttı Mesa Orman 2 satışa sunuldu

Pandeminin etkisiyle bahçe, balkon ve teras isteğiyle birlikte doğaya kaçış artınca 163 konutlu Mesa Orman 2 satışa sunuldu. Beykoz Çubuklu’da zemin+4 katlı yatay mimarili proje 15 bin 500 metrekare yeşil alana sahip.

Pandemiyle doğaya kaçış arttı Mesa Orman 2 satışa sunuldu

Mesa Mesken, Beykoz Çubuklu’daki Mesa Orman Projesi’nin yeni etabı olan Mesa Orman 2 projesinde yer alan 163 konutu satışa çıkardı. Pandeminin etkisiyle değişen konut ihtiyacı Mesa Mesken’in ürettiği projeleri cazip hale getirdi. Mesa Mesken Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu,“Pandemiden sonra ihtiyaç sahiplerinin ağırlıklı doğanın yanı başında, bahçeli ev ve az katlı yapıları tercih etmesi projelerimize olan talebi arttırdı. Ben 2021’de de bu trendin süreceğini ve Mesa Mesken’in satış ivmesinin de artarak devam edeceğini düşünüyorum.” dedi.

15 BİN 500 METREKARE YEŞİL ALAN

Beykoz Çubuklu’da doğal göl ve ormanın yanı başında konumlu Mesa Orman 2teraslı ve bahçeli daire seçenekleri ile lansman dönemine özel fırsatlarla satışa sunuldu. 10 bloktan oluşan proje, 130 ile 363 metrekare arasında, 2+1’den 6,5+1’e kadar değişen geniş konut tiplerine sahip. Zemin+4 katlı yatay mimarili Mesa Orman 2 projesi, 15 bin 500 metrekare yeşil alanıyla doğayla bütünleşik bir hayat vaad ediyor. Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken’in 2020 yılı faaliyetlerini ve 2021’e dair beklentilerini şöyle dile getirdi:

YATIRIM BEDELİ 350 MİLYON TL

“Mesa Mesken olarak, başta Covid-19 salgın sürecinin yanı sıra sektörümüzdeki fazla konut stoğu ve yarattığı sorunlardan 2020 yılının bilhassa ilk döneminde olumsuz etkilendik. Ancak, Mesa’nın 2019’dan bu yana doğru lokasyonlara konumlanmış butik ve az sayıdaki konut projelerine yönelmiş olması bu süreci daha az sorunla karşılaşmamızı sağladı. Salgının ilk şok etkisinden sonra ihtiyaç sahiplerinin ağırlıklı doğanın yanı başında, bahçeli ev ve az katlı yapıları tercih etmesi projelerimize olan talebi arttırdı. 2021’de de doğa ile iç içe, bahçeli, balkonlu ve az katlı konutlara yönelim konusundaki trendin süreceğini ve Mesa Mesken’in satış ivmesinin de artarak devam edeceğini düşünüyorum. Bu sebeple yatırım bedeli 350 milyon TL olan Mesa Orman 2 projemizin satışını dönemin dinamiklerine rağmen büyük bir rahatlıkla başlattık.”

GENİŞ CAMLARLA DAHA ÇOK GÜN IŞIĞI

Mesa Orman 2 Dış cephede kullanılan geniş cam yüzeyler hem iç mekanların manzara ile bütünleşme imkanı sunuyor hem de gün ışığından maksimum yararlanmayı sağlıyor. En üst seviyede konfor için yerden ısıtma ve vrf soğutma sistemleri kullanılıyor, aynı zamanda enerji kullanımında maksimum verimlilik amaçlanıyor.



ORMAN KIYISINDA BOL YEŞİL ALAN

Projenin merkezinde süs havuzları bulunuyor. Çocuk ve yaşlılar dahil olmak üzere aileyi yaşam merkezine konumlandıran proje geniş yeşil alanlara sahip. Mesa Orman 2’de ormanlık alanın yanı başında yürüyüş yolları, parklar, dinlenme alanları, tenis kortu ve basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkları ile her yaştan insanın ihtiyaçlarına cevap veriliyor.