Konut Haberleri
13 Ara 2020 09:20 Son Güncelleme: 13 Ara 2020 09:58

Yeşilyaka'a yeni etap satışları başladı! Hava-su-toprak üçlüsü 6 milyondan TL'den başlıyor

Büyükçekmece Gölü vadisinde konumlanan Yeşilyaka'da yeni etap satışları başladı. Yeşilyaka Koru ve Yeşilyaka Su projelerinde villalar 6 milyon TL'den başlıyor.

Yeşilyaka'a yeni etap satışları başladı! Hava-su-toprak üçlüsü 6 milyondan TL'den başlıyor

Büyükçekmece Gölü çevresinde 320 bin metrekarelik alanda müstakil hayat sunulan Yeşilyaka Koru ve Yeşilyaka Su projelerinde 3+1 ve 4+1 villalar 6 milyon TL'den, 5+1 villalar 9 milyon TL'den başlıyor. 18 aya varan taksitlerle sürdürülen satışlarda yüzde 10 indirim olanağı da bulunuyor.
 
Mesa Mesken ve Nurol İnşaat ortaklığı ile Büyükçekmece'de hayata geçen Yeşilyaka projesinin yeni etabında satışlar başladı. Büyükçekmece Gölü çevresinde, 320 bin metrekarelik alanda müstakil hayat sunan projede Yeşilyaka Koru ve Yeşilyaka Su adlı iki farklı yaşam alanı sunuluyor.

645 VİLLALI PROJE
 
Kendine ait korusu ve 180 bin metrekarelik peyzaj alanı, gölet manzarası ve çeşitli sosyal imkanlarıyla villa konseptinde yaşam konseptinin yer aldığı Yeşilyaka Koru projesinde 173, Yeşilyaka Su projesinde ise 472 olmak üzere toplamda 645 villa konumlanıyor.
 
Yaşamın başladığı Yeşilyaka Koru’dan sonra şimdi Yeşilyaka Su projesinde 2021 Haziran’ında teslimlerin yapılması bekleniyor. Pandemi döneminde doğayla iç içe müstakil hayat ihtiyacının artmasıyla birlikte Yeşilkaya Koru'da 10 daire, Yeşilkaya Su'da ise 100 daire satışa çıkarıldı. 


 
Satışa sunulan 3+1 ve 4+1 tipli konutların fiyatı 6 milyon TL'den, 5+1 tipli konutların fiyatları ise 9 milyon TL'den başlıyor. Fiyatlar, teslim tarihlerine villa içerisindeki konuma ve sosyal olanaklarına göre değişkenlik gösteriyor. 18 aya varan taksitlerle satılan dairelerde yüzde 10 indirim olanağı da bulunuyor. Banka kredilerine uygun olarak satışta olan daireler, müşterilerin talebine göre özel ödeme olanakları da sunuyor.
 
Araç trafiğine kapalı, gürültüden uzak bir konsept olarak inşaa edilen Yeşilyaka’da özgürce dolaşılabilecek göl ve yürüyüş yolları yer alıyor. Doğayla iç içe yaşam olanağı sunan proje sosyal yaşam için de geniş imkanlar sunuyor.
Yaşam alanı olarak bunulan müstakil bahçeli evler, 180 bin metrekarelik peyzaj alanıyla bütünleşik bir konuma sahip.


 
DUBLEKS YA DA TEK KATLI 
 
Dubleks ya da tek katlı olan villaların büyüklükleri 193 metrekare ile 379 metrekare arasında değişiyor. Yeşilyaka Koru villalarında yaşam sürerken, sırada şimdi Yeşilkaya Su villaları bulunuyor. Ferah mimari anlayışıyla inşa edilen projede zengin sosyal tesisler, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk ve oyun spor alanları, açık hava sineması gibi birçok sosyal alan yer alıyor. İstanbul Havalimanı, Hadımköy Otoyol Girişi, Bahçeşehir, Florya ve Yeşilköy gibi kilit noktalara ulaşım kolaylığı sağlayan Yeşilyaka, Büyükçekmece Göl Vadisi’nin yanı başında konumlanıyor.
 


1500 METREKARE SUNİ GÖLET
 
Yeşilyaka projesinde 1.500 metrekarelik suni gölet yaşayanlara farklı bir nefes alma ve keyifli dinlenme zamanları sunuyor. Konseptinde 2,5 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet parkurunun yer aldığı Yeşilyaka’da 180 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. 2 bin 500 metrekareden oluşan sosyal tesiste yüzme havuzlarından fitness salonuna, Türk hamamından mini futbol sahasına birçok seçenek kullanıma sunuluyor.