Güncel
27 Şub 2021 12:54 Son Güncelleme: 01 Mar 2021 09:07

İzmir'de hayat devam ediyor! Afetlere rağmen kentte gökdelenler yükseliyor...

Depremin yaralarını sarmaya çalışan İzmir'de geçtiğimiz hafta depremzedeler için inşa edilecek olan konutların temel atma töreni yapıldı. İzmir'de hayat devam ediyor. Projeler kız kesmeden yükseliyor. Bunlardan biri de Folkart Vega...

İzmir'de hayat devam ediyor! Afetlere rağmen kentte gökdelenler yükseliyor...

Alsancak ile Halkapınar arasında inşa edilen  Folkart Vega’nın devam eden inşat sürecinde silueti de belirginleşmeye başladı. Folkart Vega’nın en özel alanlarından biri olarak gösterilen A1 ve A2 arasında blokları birbirine bağlayacak sosyal tesisin inşaasına geçildi. 

İsmini Lir takım yıldızındaki en parlak yıldızdan alan Folkart Vega, Alsancak ile Halkapınar arasında,  İzmir  Körfezi’nin tam karşısında yükseliyor.

Milliyet gazetesindeki habere göre projenin teslim tarihi 2021 yılı sonu olarak açıklandı. Projede toplam 843 konut ile 53 ticari alan bulunuyor.

Folkart Vega’nın en özel alanlarından biri olarak gösterilen A1 ve A2 arasında blokları birbirine bağlayacak sosyal tesis için de çalışmalar başladı. Yerden yaklaşık 70 metre yükseklikte yer alacak tesis, İzmir’in en güzel manzaralarından birine sahip olacak.

İNŞAAT TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yoğun ilgi gösterilen Folkart Vega’nın inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini ve ilerleyen günlerde hızlı yükselişin daha net görüleceğini belirtti.

Projenin yüzde 90’ının satıldığını aktaran Sancak, “Geçmişten gelen kültürel birikimi ile Türkiye’nin yaşamak için tercih edilen en öncelikli şehri güzel İzmir, her alanda değerine değer katıyor. Folkart olarak bizde güzel İzmirimize yakışan projeler kazandırmak için çalışıyoruz. Projemizin yanındaki araziyi de satın aldık. Burada da 400 milyon liralık yeni bir yatırıma hazırlanıyoruz. Urla ve Çeşme’de de hazırlıklarımız devam ediyor. Yeni sürprizlere hazırlanıyoruz. Yakında kamuoyu ile paylaşacağımız yatırımlarımız olacak” şeklinde konuştu.

PLAJ KUMLU HAVUZ 

Folkart Vega’da, gerçek plaj kumuyla tasarlanan, denizdeymiş hissi yaşatacak özel bir havuz, fitness, SPA, sauna ve alışveriş merkezi de yer alıyor. Konut sahipleri evlerinin iç dizaynını “klasik”, “modern” ve “stil” olarak üç şekilde seçebilecekler. Seçimler sonucunda evin salonu, mutfağı ve banyosu istenildiği gibi hazırlanacak.