Güncel
23 Oca 2021 17:30 Son Güncelleme: 23 Oca 2021 17:43

Işın Karaca da Urlalı oldu! Lüks sitede ev kiraladı...

Denizi, havası ve doğasıyla daha da ötesi merhum sanatçı Tanju Okan'ın memleketi olma özelliğiyle bilinen Urla deyim yerindeyse son yıllarda sanatçıların akınına uğradı. Ata Demirer'in Bozcaada ile birlikte Urla'da yaşadığı biliniyordu. Şimdi de Işın Karaca Urlalı oldu.

Işın Karaca da Urlalı oldu! Lüks sitede ev kiraladı...

İzmir'in Urla ilçesi ünlüler tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Ata Demirer'den sonra pop sanatçısı Işın Karaca da Urla'da yaşamayı tercih etti. Karaca lüks bir sitede 2 villa kiraladı. 

Son yıllarda spor, sanat, iş ve magazin dünyasından İstanbullu ünlülerin yaşamak için tercih ettiği İzmir'in Urla ilçesi, son olarak Ata Demirer'in ardından Işın Karaca'nın da gözdesi oldu.

Pop dünyasının güçlü sesi Işın Karaca, İstanbul'daki evinden sonra, kardeşi Akın Büyükkaraca ile birlikte lüks bir site içinde iki ayrı villa kiralayarak burada yaşamaya başladı.

Kızı Mia'nın okul kaydını da Urla'ya aldırdığı öğrenilen ünlü şarkıcının, yeni evinde mutlu ve huzurlu olduğu belirtiliyor. Kiralık oturduğu evi almayı düşündüğü ve aynı zamanda sanat hayatını da Urla'da sürdürmeyi planladığı da öne sürülüyor.