Magazin
17 Kas 2020 08:30 Son Güncelleme: 17 Kas 2020 10:38

Urla'da denedi hoşuna gitti! Işın Karaca şimdi İzmir'de tarla arıyor

Ünlü şarkıcı Işın Karaca İzmir'de tarla arıyor. Urla'da bahçeli evi bulunan Işın Karaca'nın İzmir ve çevresinde kiralık tarla aradığı belirtiliyor.

Urla'da denedi hoşuna gitti! Işın Karaca şimdi İzmir'de tarla arıyor

Ünlü şarkıcı Işın Karaca İzmir ve Urla'ya yakın yerlerde kiralık tarla arıyor. Urla'da bahçeli bir evi bulunan ve korona günlerini orada geçiren Işın Karaca, emlakçılarla tarla görüşmeleri yapıyor. 

Urla'daki evinin bahçesinde korona günlerinde hopi olarak başladığı sebze ekimini çok seven Işın Karaca, şimdi daha büyük bir arazi kiralamak için harekete geçti. 

İzmir ve Urla'ya yakın bölgelerde kiralık tarla arayan Işın Karaca'nın organik tarım yapmak için harekete geçtiği belirtiliyor. Pandemi döneminde konserler olmayınca pek çok sanatçı gibi Işın Karaca da farklı deneyimler ve hobilerle gününü geçiriyor. 

Işın Karaca, Urla'daki evinin bahçesinde sebze yetiştirerek pandemi günlerinde koronavirüsten uzak kalmaya çalışıyor. Bu süreçte bahçedeki hobisini geliştiren Işın Karaca şimdi organik tarım işine girmek için harekete geçti. Karaca’nın müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu’yla İzmir’i dolaşarak tarla gezisine çıktığı belirtiliyor.