Bodrum'a kaçmak isteyenlere 1 milyon dolara taş evler Yalıkavak'ta

Havuz-deniz-manzara üçlüsünde yaşamak koronavirüs endişesi ile de bahçeli eve sahip olmak isteyenler için Seba Taşevler Yalıkavak projesinde 84 ev satışa sunuldu.

Seba Taşevler Yalıkavak projesinde 84 adet taş evin satışları başladı. 950 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulan müstakil taş evler, havuz-deniz-manzara üçlemesi ile sahiplerini bekliyor.

Ne kadar kalabalıklaşsa da Bodrum yeni projelerle özellikle pandemi sonrasında ev almak isteyenlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Yalıkavak’ta Seba İnşaat tarafından yapılan taşevler, havuz-deniz-manzara üçlüsü ile birlikte doğayla uyumlu bir yaşam vaad ediyor.


 
Konut teslimlerinin 1 Temmuz 2021’de yapılacağı açıklanan Seba Taşevler Yalıkavak’ta satışlar başladı. 4 oda 1 salon olarak inşaa edilen taş evler 950 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
 
Kendisine ait özel havuzu, bahçesi ile konsept taş evler müstakil bir yaşam alanına sahip. 6.5 dönüm alan üzerinde konumlandırılan 84 adet taş ev 4+1 tipinde inşaa edildi.
 
Seba Taşevler Yalıkavak projesindeki her evler 150 metrekare büyüklüğe sahip. Kendine ait özel havuzlu ve 750 metrekare bahçeli olarak satışa sunulan taş evlerin kapalı otoparkı ve müştemilatı da var.


 
 Tapuların Mart 2021’de verileceği projede sosyal tesisler de yer alıyor. Restoran ve kafelerin yanı sıra yürüyüş parkuru, bisiklet yolu, dinlenme alanı, yoga alanı, zen bahçesi, tenis kortu, çocuk oyun evi, basketbol ve futbol sahaları da yaşamı daha keyifli hale getirmek için bekliyor. Seba Taşevler Yalıkavak havaalanına 50 kilometre, Bodrum merkeze 20 kilometre, Yalıkavak Marina'ya 5 kilometre mesafede yer alıyor. 

İşte kira getirisi en yüksek 10 şehir… Deprem bölgesinde ev sınavı sürüyor Ev sahibi ve kiracılar anahtar teslimine dikkat!