Etkinlikler
20 Şub 2014 11:16 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:54

Zorlu Center AVM, çocuklara geri dönüşümün önemini anlatacak

Zorlu Center AVM, çocuklar için hazırladığı etkinlikleriyle de öne çıkıyor. 4-10 yaş arası çocuklar arasında çok sevilen bir oyuncak serisi olan “Çöps Çetesi” 1-9 Mart tarihleri arasında Zorlu Center AVM’de çocuklarla buluşacak.

Zorlu Center AVM, çocuklara geri dönüşümün önemini anlatacak
İstanbul’un yeni çekim merkezi Zorlu Center AVM, çocuklar için hazırladığı etkinlikleriyle de öne çıkıyor. 4-10 yaş arası çocuklar arasında çok sevilen bir oyuncak serisi olan “Çöps Çetesi” 1-9 Mart tarihleri arasında Zorlu Center AVM’de çocuklarla buluşacak.

1-9 Mart tarihleri arasında Zorlu Center’ı ziyaret eden minikler, ‘Çöps Müzesi’nde ‘Çöps Dünyası’nı yakından görme fırsatı yakalayacak.

Dev bir çöp kamyonunun içerisinde dolaşarak oyun oynayan, Çöps karakterleriyle tanışan çocukları, dışarı çıktığında da farklı bir sürpriz bekleyecek. Geri dönüşümün önemini vurgulamak ve çöp ayrıştırmanın doğaya katkısını anlatmak için için hazırlanan çok özel bir oyun alanı yer alacak.

Çöps karakterlerini ayrıştırarak, doğru  çöp bidonları ile eşleştirme üzerine dayalı bu oyunda plastik, cam, kağıt ve metal Çöps karakterlerini, doğru çöp bidonuna en kısa sürede dağıtmaya çalışan çocuklar geri dönüşüm sertifikası ve sürpriz Çöps hediyeleri kazanacak.

“Kurtlu Elma”, “Kızıl Kurtçuk” ve “Mavi Sinek” maskotlarının da eşlik edeceği aktivitede çocuklar bir yandan eğlenirken bir yandan da geri dönüşümü öğrenecek. Türkiye dağıtımı Giochi Preziosi tarafından yapılan  Çöps Çetesi’nin , Zorlu Center AVM’deki çocuk etkinliği, 1-9 Mart tarihleri arasında, Boğaz Katı Zincirlikuyu girişinde 12:00-19:00 saatleri arasında yapılacak.

Zorlu Center AVM hakkında

66.600 m2’lik kiralanabilir alanda yaklaşık 180 mağazası, 10 bin m2’lik ana meydanı, 12 bin m2’lik yan meydanı ve İstanbul’un zengin boğaz bitki örtüsüyle çevrelenen yarı açık - yarı kapalı özelliğiyle yeni bir kent meydanı özelliğine sahip Zorlu Center AVM,  toplamda 105.000 m2 alana inşa edildi.

Zorlu Center AVM’de 9.600 m2’lik mağazasıyla Beymen kapılarını müşterine bu kez çok farklı bir konsept ile açtı. Ayrıca; Brooks Brothers, Industrie Denim, Cos, Lanvin, Pomellato, Stella McCartney, Superdry Türkiye’de ilk defa kendi mağazalarıyla Zorlu Center AVM’de yer alıyor.

Dolce&Gabbana, Valentino, Saint Laurent, Tiffany& Co, Fendi, Dior, Louis Vuitton, Prada, Burberry Cavalli, Michael  Kors, Moncler, Mont Blanc, Vakko, Sevan, Sponza, Urart, Max&Co. gibi moda öncülerinin yanı sıra; 3.000 m2 ile Türkiye’deki en büyük H&M, Beymen Club, GAP, Derimod, Pinko, Faconnable, Tommy Hilfiger, Gant, Network, İpekyol, Abdullah Kığılı, Koton, Mango, Yargıcı ve Lacoste gibi sürükleyici moda markaları da Zorlu Center AVM’deki yerini aldı.

Zorlu Center AVM gurme konseptleriyle de fark yaratıyor. Türkiye’ye ilk defa gelen Eataly, Jamie’s Italian, Tom’s Kitchen ve Morini gibi restoranların yanı sıra Köşebaşı, Günaydın, Far East ve Welldone gibi yerli restoranların yepyeni konseptleri Zorlu Center AVM’de İstanbullular ile buluşuyor. Yeni geliştirilen aydınlatma teknolojisiyle Zorlu Center AVM’nin kapalı katlarındaki ışık sistemi gün ışığının değişimlerine göre düzenleniyor. Meydanda ve yürüme yollarındaki kar ve buzlanmaya karşı eritme sistemi ziyaretçilere uygun hava koşulları sunarak, açık alandaki butik alışveriş deneyimini şehrin yeni meydanı Zorlu Center AVM’ye taşıyor.

Zorlu Center AVM, sinema tutkunlarına, bünyesinde yer alan Cinemaximum’un 1.600 kişilik 2 adet VIP toplamda 14 adet salonu ile alışılmışın dışında bir sinema deneyimi sunuyor.

İstanbul’un tam kalbinde bulunan Zorlu Center AVM, Levazım ve Zincirlikuyu’dan yürüme mesafesinde yer alıyor. Metrobüs ve metro bağlantılarının bulunduğu tünel sayesinde Zorlu Center’a kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Ulus, Levent, Levazım, Barbaros ve Zincirlikuyu yönlerinden gelen tüm ziyaretçiler yönlendirmeler eşliğinde Zorlu Center AVM’ye gelebiliyor.