Güncel
07 Mayıs 2020 11:31 Son Güncelleme: 07 Mayıs 2020 12:04

Ziraat Bankası'ndan emekliye düşük faizli kredi

Yaklaşık 13 milyon emekliyi sevindirecek olan yeni müjdeler geldi. Bu anlamda promosyon ve maaş zammı ile rahatlayan emeklilere düşük faizli kredi müjdesi verildi.Emekliler 100 bin TL'lik kredi için 120 ay vadede aylık 1.393 TL ödüyor.

Ziraat Bankası'ndan emekliye düşük faizli kredi

Ziraat Bankası, emekliler için düşük faizli kredi paketi açıkladı yüzde 0,,94 faiz oranından başlayan uygun koşullarda emekliler Ziraat Bankası'ndan kredi kullanabiliyor. Takvim'de yer alan habere göre; Ziraat Bankası, emeklilere özel kredi kampanyası dahilinde yüzde 0,98 faiz oranıyla 60 aya kadar vadelendirilebilen kredi desteği sağlıyor. Emeklilere özel bu ihtiyaç kredisinde 20 bin TL kredi kullanımında 60 aylık vadede aylık 466 TL taksit tutarı düşüyor. Krediyle alakalı bilgileri girdikten sonra altında yer alan sözleşmeyi onaylayınız. Sonrasında güvenlik kodunu da doğru şekilde girerek ''Gönder'' butonuna tıkladığınızda kredi başvurunuz gerçekleşecektir.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİLERE KONUT KREDİSİ

Ziraat Bankası emekliler için konut kredisi kapsamında yüzde 0,94 faiz oranı sunuyor. 100 bin TL'lik kredi için 120 ay vadede aylık  taksitler 1.393 TL oluyor.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİYE TÜKETİCİ KREDİSİ

Ziraat Bankası, emeklilere özel kredi kampanyası kapsamında yüzde 0,98 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. Emeklilere özel bu ihtiyaç kredisinde 20 bin TL kredi kullanımında 60 aylık vadede aylık 466 TL taksit tutarı düşüyor.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ KREDİSİNDE İSTENİLEN BELGELER

TC kimlik no
Cep telefonu numarası
Kredi vadesi
Kredi tutarı
Gelir bilgisi

Krediyle alakalı bilgileri girdikten sonra altında yer alan sözleşmeyi onaylayınız. Sonrasında güvenlik kodunu da doğru şekilde girip ''Gönder'' butonuna tıklayrak başvuru yapabikirsimiz.

Ziraat Bankası Emekli Kredisi Başvuru Sonucu Nasıl Öğrenilir?

Ziraat Bankası emekli kredisi başvuru sonucu cep telefonuna gelen kısa mesajla öğrenilebiliyor.

ZİRAAT BANKASI NE KADAR EMEKLİ KREDİSİ VERİYOR?

Ziraat Bankası emekli kredisi üst limitleri şöyledir:
Emekli tüketici kredisi: 30.000 TL
Emekliye konut kredisi: 100.000 TL

Yıllık Maliyet oranı faiz tahsis ücreti ve vergiler temel alınıp hesaplama yapılıyor. 35 yaş için hesaplanan 1 yıllık ortalama sigorta masrafı tüketici kredisi için 39,67-TL, konut kredisi için 108,19.-TL oluyor.

Kredi paketine ait faiz oranlarından; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası ve Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az iki tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.

Konut Kredisi için; Bank kart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üç tanesine sahip olan veya yeni başvuru yapılabilecek.

Kampanyadan maaşını Bankamız aracılığı ile alan emeklilerimiz faydalanabilecektir.

Banka gerekli görmesi halinde kredi koşulları değişiyor ve kampanyayı durdurma hakkına sahip oluyor.

Ziraat Bankası Emekli Kredisi Yaş Sınırı Kaçtır?

Ziraat Bankası emekliye kredide yaş sınırı 65 olarak açıklandı. Yaşı 65 üzerinde olan vatandaşlar uzun vadeli kredi çekmek için uygun bulunmuyor. Yaş sınırı bankalara göre değişiyor. B durumda gerçekleşecek hesaplamalarda yaş ve kullanacağınız kredisi vadesi 80'i aşmayacak. Bu noktada örnek vermek gerekirse; vatandaş eğer 79 yaşında ise, yalnızca 1 senelik, kısa vadede kredi çekme fırsatına sağlıyor. Ziraat Bankası, düşük faiz oranlarının yanı sıra emekli kredisi kampanyaları ile maaşın 10 katı kadar emekli kredisi verilebiliyor.