İhaleler
19 Şub 2013 14:37 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:16

Ziraat Bankası personel vakfı'ndan taşınmaz satışı

Ziraat Bankası Personel Vakfı, 4 ildeki çok sayıdaki taşınması satışa çıkardığını duyurdu.

Ziraat Bankası personel vakfı'ndan taşınmaz satışı

Ziraat Bankası Personel Vakfı'na ait Ankara, Aydın, Mersin ve Balıkesir'de bulunan çok sayıda taşınmazın satış ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.  Satışa çıkarılan taşınmazlar arasında Kuşadası'nda bulunan denize sıfır bir otel de yer alıyor.
 
İlana göre, Aydın'ın, Kuşadası ilçesi Sahil Siteleri adresinde bulunan 9 bin 836 metrekarelik arsa üzerine kurulu 156 oda kapasiteli, denize sıfır otelin de arasında bulunduğu birçok taşınmaz satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan taşınmazlar arasında ayrıca Aydın'da 33 bin 260 metrekarelik bir arsa, Balıkesir'de denize sıfır bir kamp tesisi, Mersin'de dükkanlar, Ankara'da ise Ulus'ta bulunan İş Hanının 1, 2, 3, 4 ve 5. katları, ayrıca Gölbaşı'nda yer alan arsalar ve Yenimahalle'deki bir arsanın hissesi satışa çıkarıldı.
 
Taşınmazlar, kapalı zarf teklif alma ve birden fazla teklif varsa, en yüksek kapalı teklif üzerinden teklif sahipleri arasında açık artırma veya pazarlık yoluyla ihale yapılmak suretiyle, peşin veya vadeli olarak satılacak. İlk ihale 13 Mart 2013 günü yapılacak. İhale, Vakfın Ankara'daki Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek.