Konut Haberleri
31 Oca 2017 10:39 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:58

Zeytinburnu Belediyesi'nden bir başarı daha! İstanbul'un en büyük buz pisti geliyor

2010 yılında topluma yeniden kazandırdığı gençlerle kurduğu buz hokeyi takımıyla birçok başarıya imza atan Zeytinburnu Belediyesi, şimdi de İstanbul'un en büyük buz pistini yapmak için kolları sıvıyor...

Zeytinburnu Belediyesi'nden bir başarı daha! İstanbul'un en büyük buz pisti geliyor
2017 yılında da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor... Bir dev proje Zeytinburnu'na geliyor. Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul'un en büyük buz pistini inşa etmek için hazırlanıyor.

Daha önceki yıllarda topluma yeniden kazandırdığı gençlerden kurduğu buz hokeyi takımıyla adını duyuran Zeytinburnu Belediyesi, şimdi de yeni buz adamlarını keşfetmek için İstanbul'un en büyük buz pistini yapıyor.



2 bin gence kapılarını açacak


Proje aşaması tamamlanan 35 bin metrekarelik Zeytinburnu Buz Pisti, Veliefendi ve Çırpıcı Mahalle'lerinin birleşme noktalarında yer alacak. 2 bin 400 kişilik tribünü ve fuaye alanı ile toplam iki kattan oluşacak olan pist, 2 bin genci geleceğe hazırlayacak.

İstanbul'un kış sporları ihtiyacını karşılayacak olan Zeytinburnu Buz Pisti, adını Avrupa ve Türkiye Buz Hokeyi Süper Lig Şampiyonluğu'na yazdıran Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi Takımı'na da ev sahipliği yapacak.