Konut Haberleri
13 Ara 2012 18:50 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:14

Zengin Kazakların gözü Büyükada’da!

Lüks konut gecesine akın eden zengin Kazakların en çok rağbet ettiği şehir lüks gayrimenkulde liste başına yükselen İstanbul oldu.

Zengin Kazakların gözü Büyükada’da!

New York, Paris, Londra ve İstanbul ’un en lüks evleri Kazakistan’ın en zengin 100 işadamı için görücüye çıktı. Lüks konut gecesine akın eden zengin Kazakların en çok rağbet ettiği şehir ise lüks gayrimenkulde liste başına yükselen İstanbul oldu.

Kazakistan’ın en zengin ailelerinin de bulunduğu gecede Türkiye ’deki portföylerini tanıttığını anlatan Sotheby’s Turkey Genel Müdürü Arman Özver, yoğun ilginin ertesi güne kadar taştığını söyledi. İstanbul’daki lüks konutların yanında Büyükada’daki eski köşklerin yoğun talep aldığını ifade eden Özver, “Çok beğendiler, zaten biliyorlar. Büyükada dışında Bodrum ve İzmir de büyük ilgi topladı” diye konuştu. 
Kazak yatırımcılar, özellikle deniz manzaralı evlere ve büyük bahçeli villalara ilgi gösteriyor. Türkiye gayrimenkul piyasasını yakından takip ettikleri ve aileleriyle geldikleri için yazlık bölgeler de Kazak zenginlerin gözdesi. 

RADİKAL

Haberin devamını okumak için tıklayın:

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1111789&CategoryID=101