Konut Haberleri
29 Ara 2012 14:55 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:15

Z Ofis'te satış rekoru!

İstanbul'un merkezinde, Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-çağlayan aksında konumlanan Z Ofis’in, lansmanı yapıldıktan sonra 3 haftada satışı tamamlanarak rekor kırdı.

Z Ofis'te satış rekoru!

İstanbul'un tam merkezinde, Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan Z Ofis’in, lansmanı yapıldıktan sonra 3 haftada satışı tamamlanarak rekor kırdı. Proje böylece A plus ofis binaları arasında en kısa sürede yatırımcısıyla buluşan bina oldu.

Lokasyonunun yanı sıra, üstün teknolojisi ve sıra dışı mimarisiyle bölgedeki ofis algısını değiştiren projeye avukatlar, muhasebeciler, danışmanlar ve diğer serbest meslek gruplarından girişimciler yoğun ilgi gösterdi.

Yüzde 60’ı, DAP YAPI’nın kemikleşmiş yatırımcıları tarafından satın alınan Z ofis’in ticari üniteleri seçkin firmaların yanı sıra prestijli bir başlangıç yapmak isteyenler tarafından da tercih edildi. Henüz satışa çıkmadan talep gören Z Ofis, kısa sürede yüksek prim yaparak döviz ve faiz gibi tüm yatırım araçlarını geride bıraktı. DAP YAPI, alıcısının da yatırımcısının da yüzünü güldürdü.

Projenin 61 ünitelik butik çarşısı yerli ve yabancı, önemli gurme restoranlar ile tanınmış perakende markalar tarafından satın alındı.

Projenin kırdığı bu rekoru değerlendiren DAP YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz şöyle konuştu:

“DAP YAPI projelerinde yaşamayı seçenler, kusursuz çalışma ortamı sunan ofis projemize de kayıtsız kalmadı. Lansman sürecinde müthiş bir yoğunluk yaşadık. Yurt içinde, Ankara, Bursa, Trabzon, Gaziantep, Adana, Kayseri gibi illerden, yurt dışından da Almanya, Amerika, Suudi Arabistan, İsviçre ve Mısır gibi ülkelerden alıcı ve yatırımcı müşterilerimiz geldi. Bunlar ağırlıklı olarak o ülkelerde yaşayan Türk vatandaşları olmakla birlikte aralarında yabancılar da vardı. Kısa sürede sadece ofis katlarını değil girişteki dükkan ve mağazaları da alıcısıyla buluşturduk. Projemizin yoğun talep aldığını ve 3 hafta gibi rekor bir sürede satışının tamamlandığını görmekten mutluyuz.”