Konut Haberleri
13 Mayıs 2016 10:44 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:19

Youtube güncelleniyor! Artık mesajlaşma özelliği geliyor

Dünyaca tannmış video platformu Youtube'a yeni özellik geliyor. Yeni gelen mesajlaşma özelliği ile kullanıcılar sitede birbirlerine mesaj gönderebilecek.

Youtube güncelleniyor! Artık mesajlaşma özelliği geliyor
Dünyanın bir numaralı video platformu YouTube'un mobil uygulamasını kullananlar artık birbirleriyle sohbet edebiliyor. Yeni gelen mesajlaşma özelliği henüz kullanıma açılmış olmasına rağmen, tüm kullanıcıların bu özellikten faydalanabilmesi birkaç haftayı bulacak.

Wired’ın haberine göre, bu özellik kapsamında YouTube mobil uygulamasının içinden fotoğraf veya bağlantı paylaşımı yapılabiliyor.Wired’ın haberine göre, bu özellik kapsamında YouTube mobil uygulamasının içinden fotoğraf veya bağlantı paylaşımı yapılabiliyor.

Özelliğe erişim imkanı olanlar, arkadaşlarına bu yolla ulaşarak onların da YouTube’un yeni iletişim yönteminden faydalanmalarını sağlayabiliyor. Sohbet ekranı, uygulama içinde açılan yeni bir sekmede gösteriliyor.Özelliğe erişim imkanı olanlar, arkadaşlarına bu yolla ulaşarak onların da YouTube’un yeni iletişim yönteminden faydalanmalarını sağlayabiliyor. Sohbet ekranı, uygulama içinde açılan yeni bir sekmede gösteriliyor.