Konut Haberleri
19 Mayıs 2016 14:14 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:21

Yola çıkacaklar dikkat! Bu yollar 25 Mayıs'a kadar kapalı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Dünya İnsani Zirvesi sebebiyle bugün saat 07:00'den itibaren bazı yolların trafiğe kapalı olacağını ve 25 Mayıs tarihine kadar da kapalı kalacağını bildirdi..

Yola çıkacaklar dikkat! Bu yollar 25 Mayıs'a kadar kapalı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 23 - 24 Mayıs 2016 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan Dünya İnsani Zirvesi sebebiyle alınacak emniyet ve trafik tedbirleri kapsamında bugün saat 07:00'den itibaren bazı yolların trafiğe kapalı olacağını duyurdu.


Bugün kapatılan ve 25 Mayıs 2016 tarihine kadar kapalı kalacak yolların yerine alternatif güzergahların kullanılacağını bildiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kapatılacak yollar ve alternatif güzergahları şu şekilde açıkladı:

- Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağından Kadırgalar Adil Baba Kavşağına kadar çift yönlü olarak kapatılacak ve trafik akışı Asker Ocağı Caddesinden Divan Kavşağı istikametinden sağlanacak.

- Gümüş Caddesi, Harbiye Ordu Evi Işıklardan Adil Baba Kavşağına kadar çift yönlü kapatılacak ve trafik akışı Halaskargazi Caddesi istikametinden sağlanacak.

- Mim Kemal Öke Caddesi, Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba Kavşağı ve Abdi İpekçi Caddesine kadar çift yönlü olarak kapatılacak ve trafik Abdi İpekçi Caddesi ve Vali Konağı Caddesine yönlendirilecek.

- Kadırgalar Caddesi, Bayıldım Caddesi girişinden Mim Kemal Öke Caddesine kadar kapatılacak ve trafik Bayıldım Caddesine yönlendirilecek.

- Bomonti, Dolmabahçe Tünel girişinden kapatılacak ve trafik akışı Bayıldım Caddesinden sağlanacak.

Ayrıca, 23-24 Mayıs 2016 tarihlerinde Fındıklı Işıklardan Dolmabahçe istikameti kapatılıp trafik akımı geri çevrilerek Karaköy istikametine yönlendirilecek.