Konut Haberleri
03 Nis 2015 07:27 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:32

Yok artık! Jet Fadıl ortaya çıktı hem de...

İşadamı Fadıl Akgündüz, 7 Haziran genel seçimlerinde Siirt'ten bağımsız milletvekili adaylığı için avukatı aracılığıyla başvuru yaptı.

Yok artık! Jet Fadıl ortaya çıktı hem de...
Siirtli işadamı Fadıl Akgündüz avukatı aracılığı ile bağımsız milletvekili adaylık başvurusu yaptı. Akgündüz adına Siirtte gelen avukatı Umut Erkan Kement'in dün akşam saatlerine doğru Siirt Seçim Kurulu'na giderek bağımsız adaylığı için başvurduğu öğrenildi.

Fadıl Akgündüz, 2002'de Siirt'ten bağımsız milletvekili seçilmişti.

İstanbul Bayrampaşa’da inşa ettiği Caprice Gold Oteli’ni 5 yıldır tamamlamayarak 12 bin yatırımcıyı mağdur eden Fadıl Akgündüz hakkında çifte soruşturma sürüyor. 

Piyasadan 1 milyar liranın üzerinde para toplayan Fadıl Akgündüz, ablası Avniye Obut ve eniştesi İbrahim Obut hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından çete soruşturması başlatılırken Gümrük ve Ticaret Bakanlığı müfettişlerinin de Caprice Gold Oteli’ne gelerek inceleme yaptığı öğrenildi. Bu olaylar üzerine Akgündüz’ün kayıplara karıştığı ve yerini annesi dahil yakın akrabalarının bile bilmediği öğrenildi.