Konut Haberleri
16 Eyl 2015 08:57 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:25

Yine Asena yine olay! 2 milyon dolara...

Kendi markasını yarattıktan sonra hayatını değiştiren Asena Erkin, evini de yeniliyor. Caner Erkin ve Asena, 2 milyon dolara Beykoz'daki aldıkları villayı 2 milyon dolar daha verip baştan yaptıracak

Yine Asena yine olay! 2 milyon dolara...
Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin, kendi markasını yarattıktan sonra hayatını değiştirdi. İlk iş olarak olay yaratan 2 milyon liralık Lamborghini'sini satan çılgın modacı, önce marjinal kıyafetlerine veda etti, ardından da gece hayatına son verdi. Asena Erkin, şimdi de 'sil baştan' diyerek evini değiştirdi. Maçka Residance'da oturan Asena ve Caner Erkin, geçtiğimiz hafta Beykoz Konakları'ndan bir villa satın aldı.



Asena Erkin, 2 milyon dolarlık villanın mimarisini beğenmeyince evin tamamen yıkılmasına karar verildi! FH Mimarlık Ofisi ile anlaşan Asena ile Caner Erkin, villanın yıkılıp yerine yüzde 90'ı cam olan başka bir villa yapılmasını istedi. Erkin çiftinin, 2 milyon dolara aldıkları villa için 2 milyon dolar daha masraf yapacakları öğrenildi. Son çizimlerin yapıldığı villa, şekli tamamlandıktan hemen sonra inşa edilmeye başlanacak. Villalarına göre mobilya ve aksesuvar da bakan Caner ile Asena Erkin'in yeni evinde büyük bir çocuk odası, sauna, hamam, spor salonu ve hatta asansör de olacak.

Asena Erkin'in isteğiyle yeni yapılacak villanın yüzde 90'lık bir bölümü tamamen camdan yapılacak.

Caner ile Asena Erkin, buldukları her fırsatta FH Mimarlık Ofisi'ne giderek Fırat Bozfırat ve Hakan Alver'le fikir alışverişi yapıyor. Villayı baştan aşağıya yenileyecek olan Erkin çifti, çocukları Çınar'ın da rahatını düşünerek evlerini tasarlattı. İkilinin, bu uğurda hiçbir masraftan kaçınmadığı öğrenildi.

Takvim