Konut Haberleri
18 Mayıs 2019 17:09 Son Güncelleme: 18 Mayıs 2019 17:44

Yılın konut kampanyası Sur Yapı'dan geldi

Sur Yapı, İstanbul ve Antalya’daki projelerinde ses getirecek yeni bir kampanya başlattı. Kampanya ile uygun vadenin yanı sıra ilk yıl taksit ya da peşinat ödemeden ev sahibi olma fırsatı sunuldu.

Yılın konut kampanyası Sur Yapı'dan geldi

Gayrimenkul şirketi Sur Yapı, ev sahibi olmak isteyenlere uygun vade seçeneklerinin yanı sıra ödemelere tam bir yıl sonra başlama fırsatı sağlayan yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanyanın hem oturumcuya hem yatırımcıya moral vereceğini belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, vatandaşın tasarrufuna dokunmadan ev sahibi olabileceğini belirtti.

PEŞİNDE YÜZDE 10 EK İNDİRİM

Elmas, "Kampanyamızın adı 'Her yeni ev yeni bir yolculuk.' İstanbul'un iki yakasındaki 12 konut projesinde 120 ayda 0,98, 60 ayda ise 0,59 vade oranının uygulanacağı ve ödemelerin daha sonra başlayacağı kampanya kapsamında konut alıcısı, evini alıp peşinat ve taksitleri ödemeye tam bir yıl sonra başlıyor. 8 milyar TL yatarım bedeliyle Avrupa'nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Antalya projesinde de ilk sene taksitsiz, peşinatsız, ara ödemesiz bir fırsat sunuluyor" dedi. Kampanyada ayrıca tamamı peşin ödemelerde yüzde 10'luk bir indirim de uygulanacak.

 TASARRUFLAR BOZULMAYACAK

Kampanyanın hem oturumcu hem de yatırımcı için büyük bir fırsat olduğunu belirten Elmas, "Bahar havasını sektöre yansıtmak istiyoruz. Sur Yapı güvencesiyle finanse ettiğimiz kampanya özverili yaklaşımımızın bir yansıması oldu. Kampanya bünyesinde konut alıcısı gelip istediği projeden evini seçecek. Peşinatını, taksitlerini 1 yıl sonraya erteleyecek ve 1 yıl sonra ödemeye başlayacak. Böylelikle 1 yıl boyunca hiçbir ödeme yapmamış ve tasarruflarına dokunmamış olacak" şeklinde konuştu.

 23 ÜLKE VATANDAŞINA SATIŞ

93 bloktan oluşan ve 6 bin 417 dairenin yer aldığı Sur Yapı'nın Antalya'nın ilk etabını 2019 yılı içerisinde teslim edeceklerini belirten Elmas, projede 23 farkı ülke vatandaşına satış yaptıklarını söyledi. Elmas, "Türki Cumhuriyetler ve Körfez ülkelerinden de yoğun talebin olduğu projeye dünya üzerindeki Türk vatandaşları da çok sayıda alım gerçekleştirdi. İngiltere, Fransa, Avusturya, Belçika, İsviçre, İsveç, Almanya, Hollanda, Kanada, Norveç gibi 26 farklı ülkede yaşayan gurbetçi Türk vatandaşları Sur Yapı Antalya'dan ev sahibi oldu" ifadelerini kullandı.