Toki
14 Mar 2013 10:20 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:18

Yeni Profilo buzdolaplarının hacmi geniş, tasarrufu büyük!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, büyük aileler için geniş alan sunan ve aynı zamanda hem enerji tasarrufu hem de estetikten ödün vermeyen, iki yeni XXL sınıfı buzdolabını pazara sundu.

Yeni Profilo buzdolaplarının hacmi geniş, tasarrufu büyük!

 


Profilo Dayanıklı Ev Aletleri enerji tasarrufu sağlayan ve geniş hacimli iki yeni buzdolabıyla fark yaratmayı sürdürüyor. A+ enerji sınıfındaki yeni XXL inox görünümlü BD2074L2AN ve beyaz renk BD2074W2AN NoFrost, üstten dolduruculu buzdolapları 598 litrelik hacimleriyle hem geniş ailelerin hayatını kolaylaştırıyor hem de alışveriş sonrası buzdolabında yer sıkıntısına son veriyor.
 
Profilo buzdolapları, enerji tasarrufunda da çıtayı yükseltmeye devam ediyor.  A+ enerji sınıfındaki yeni BD2074L2AN ve BD2074W2AN buzdolaplarının 462 kWh/yıl elektrik tüketim değeri A sınıfına göre % 20 tasaruf sağlıyor. 
 
Konfor ve güvenlik için her şey düşünüldü 
 
Yeni buzdolapları her şeyden önce NoFrost özelliği ile önemli bir kolaylık sunuyor. NoFrost ile zahmetli manuel buz çözme işlemi son buluyor. 
 
Profilo BD2074L2AN ve BD2074W2AN buzdolaplarında bulunan kapıya entegre dokunmatik elektronik sıcaklık kontrol sistemi, hem soğutucu hem de dondurucu bölümleri için ayrı sıcaklık kontrolünü mümkün kılıyor. Buzdolaplarında ayrıca süper soğutma ve süper dondurma özelliğinin yanı sıra optik ve akustik uyarı sistemleri de bulunuyor. 
 
LED ışıklandırmayla buzdolabı içinde hem estetik hem de etkili bir aydınlatma sağlanırken, iki adet yüksekliği ayarlanabilir, üç adet emniyetli cam rafa ek dört kapı rafı, geniş hacmin yanı sıra kullanım kolaylığı açısından da ürünleri ön plana taşıyor. Nem kontrollü CrisperPlus bölmesinde sebze ve meyveler en taze halleri ile uzun süre saklanabiliyor. Teleskopik ChillerPlus bölmesi ise et ve balık gibi gıdalar için iki kat daha uzun süre tazelik sağlıyor. Profilo’nun yeni buzdolaplarında bulunan Deodizer teknolojisi ise aktif karbon özelliğiyle soğutucu bölümünde koku oluşumunu engelliyor.