Konut Haberleri
15 Haz 2017 10:57 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:14

Yeni ev Demet’e yaramadı!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın başı bugünlerde yeni aldığı evle dertte. 18 milyon liralık villasına taşınmadan önce dekorasyon yaptıran Demet, “Bu ev beni çok yordu” dedi.

Yeni ev Demet’e yaramadı!
TELEVİZYON ve müzik dünyasının gözde ismi Demet Akalın, bugünlerde zamanın çoğunu yeni evinin dekorasyonuna harcıyor. Demet, yoğun konser programı olmasına rağmen, 18 milyon liraya aldığı evde her şeyin dört dörtlük olması için büyük bir çaba harcıyor.

O KADAR YORULDUM Kİ…
Geçtiğimiz gün bir mekan çıkışı gazetecilerin yeni eviyle ilgili sorularını yanıtlayan Demet, “O kadar yoruldum ki anlatamam. Ne siz sorun ne de ben söyleyeyim” ifadelerini kullandı. Akalın geçen günlerde Instagram sayfasında da, "En güzel kafa boşaltma. Bak bak bitmiyor tükenmiyor ev dekorasyon mobilyaları. Kaç senede döşer bitiririm acaba" notunu paylaşmıştı.



HADIMKÖY’DEN BEYKOZ'A
Şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz yıl eşinin işleri nedeniyle Hadımköy'e taşınmıştı. Ancak şehir merkezine uzaklığı ve bölgedeki inşaat çalışmaları nedeniyle Beykoz'a dönüş yapan ünlü şarkıcı, uzun süredir hayal ettiği evi de Acarkent’te bulmuştu. Akalın’ın yeni evi 1,5 dönüm arazi üzerinde ve 7 odası ile 2 salonu bulunuyor.

Emlakeki Haber Merkezi/ İstanbul