Konut Haberleri
03 Ağu 2014 08:14 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:37

Yeni dalga 4 Ağustos'ta!

5 Ekim 2012’de ilk kazmanın vurulduğu Esenler’de kentsel dönüşümün 3’üncü dalgası için start verilecek. Dönüşüm eş zamanlı olarak diğer illerde de yapılacak

Yeni dalga 4 Ağustos'ta!
Çev­re ve Şe­hir­ci­lik Ba­kan­lı­ğı­’nın baş­lat­mış ol­du­ğu kent­sel dö­nü­şüm­de yı­kım­lar de­vam edi­yor. 4 Ağus­tos­ta Bağ­cı­lar­’da 184 ba­ğım­sız bi­ri­min yı­kı­mı ger­çek­leş­ti­ri­le­cek. Yı­kı­mın ger­çek­le­şe­ce­ği bir di­ğer ala­na te­le­kon­fe­rans ile bağ­lan­tı ger­çek­leş­ti­ri­le­rek.

Her daireye bir otopark

Hür­ri­yet Ma­hal­le­si Cum­hu­ri­yet Cad­de­si­’n­de 2 Bin 100 met­re­ka­re alan­da yer alan 6 bi­na­dan olu­şan 38 adet ba­ğım­sız bi­rim yı­kı­la­cak. Kent­sel dö­nü­şü­mün ya­şa­na­ca­ğı alan­da her ba­ğım­sız bi­ri­me 1 ka­pa­lı oto­park in­şa edi­le­cek ve ala­nın yüz­de 65’i ye­şil alan ola­cak.

İzmir Bayraklı gün sayıyor

İz­mir'de ye­rin­de dö­nü­şü­mü esas alan ilk Kent­sel Dö­nü­şüm pro­je­si Bay­rak­lı'da baş­la­dı. Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si, Ça­nak­ka­le-İz­mir Oto­yo­lu ile Al­tın­yol ara­sın­da Cen­giz­han, Fu­at Edip Bak­sı ve Al­pasr­slan ma­hal­le­ri­ni kap­sa­yan 60 hek­tar­lık alan için ta­mam­la­dı­ğı Kent­sel Dö­nü­şüm pro­je­le­ri­ni Bay­rak­lı hal­kı­na açık­la­dı. 8 bin ko­nut ya­pı­la­cak dö­nü­şüm­de uz­laş­ma ve pa­zar­lık­lar ise sü­rü­yor.

EMİNE AÇAR - BUGÜN GAZETESİ