Güncel
07 Eki 2020 08:44 Son Güncelleme: 07 Eki 2020 08:45

Yeni Adalet Sarayı projesi tamamlandı

Yeni Adalet Sarayı projesi tamamlandı. Ankara'da inşaatı için hazırlık yapılan yeni Adalet Sarayı'nın görselleri paylaşıldı.

Yeni Adalet Sarayı projesi tamamlandı

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Ankara'ya yapılacak olan yeni Adalet Sarayı hakkında açıklama yaptı. Projesi tamamlanın Adalet Sarayı'nın görselleri paylaşıldı. 

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül yeni Adalet Sarayı avan projesinin tamamlandığını, inşaat tarihinin belirleneceğini söyledi. Ankara'nın artan yükünü üstlenmekte zorlanan Adalet Sarayı için taşıma kararı çıkmıştı.

Bakan Gül, yeni Ankara Adalet Sarayı'nın avan projenin tamamlandığı müjdesini verdi. Bakan Gül, projede Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile beraber ortak çalışma yürüttüklerini belirtti.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül avan projenin tamamlandığını, bunun ardından inşaat tarihini çok yakında duyuracaklarını söyledi. 

Artan dava yükü nedeni ile büyük sorunların yaşanmaya başlanan Adalet Sarayı'da Mili İstihbarat Teşkilatı tarafından boşaltılan Yenimahalle'de bulunan eski alanına inşa edilecek olan binaya taşınacak.