Konut Haberleri
11 Ağu 2016 12:26 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:33

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışına son 15 gün!

İstanbul trafiğine can damarı olacak olan Yavuz Sultan Selim Köprürü açılışı için geri sayım başladı.. Dev projenin açılışına son 15 gün kaldı..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışına son 15 gün!
Çalışmalarına tüm hızla devam edilen ve İstanbul trafiğini rahatlatacak olan 3. Köprü'nün açılışı için geri sayım başladı.. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü 26 Ağustos'ta açılıyor..  Köprüyle ilgili açıklama yapan Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan; Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün iki özelliği var. Büyük ağır kamyonların İstanbul trafiğine girmeden kuzeyden geçmesi. Aynı zamanda demiryolu da barındıracak. Bağlantı yolları da var. Tamamen bitmiş durumda. Geçen cumartesi şantiyeyi Başbakanımızla ziyaret ettik. Herhangi bir aksaklık yok. 26 Ağustos'ta köprüyü açacağız. 20-21'inde bütün işler bitmiş olacak'' dedi. 

Avrasya Tüneli 20 Aralık'ta açılıyor

Avrasya Tüneli için de açıklama yapan Arslan, ''Avrasya tünelinde takvim değişikliği yok. Sultanahmet ve civarı tarihi yarımadadaki en aza indirecek bir proje. Anadolu Yakası'ndan vatandaşlar Karacaahmet Mezarlığı'nın oradan girecek ''dedi. Ahmet Arsalan, ''yakın zamanda otomobille karşıdan karşıya geçilecek hale geliyor. 20 Aralık'ta da işletmeye açacağız. Tarihi yarımadanın yükünü alacak'' diye ekledi.