Güncel
17 Ara 2020 14:14 Son Güncelleme: 17 Ara 2020 14:33

Yatırımcıların gözü o arsada! Başakşehir'deki arsa için müzayede ne zaman?

Başakşehir'de 3 bin metrekare büyüklüğündeki arsa yatırımcıların ilgisini çekiyor. Arsa Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi (EPP) tarafından müzayede ile satılacak.

Yatırımcıların gözü o arsada! Başakşehir'deki arsa için müzayede ne zaman?

Yatırımcılar Başakşehir'de yer alan 3 bin metrekarelik arsa için yarın yapılacak olan müzayedeyi bekliyor. Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi (EPP) tarafından İstanbul Gıda Toptancıları Çarşısı'nda yer alan iş yerleri ile akaryakıt istasyonu arsası için müzayede yarın yapılacak. 

İşyeri ve akaryakıt istasyonu imarlı arsa yatırımcılar için büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Toplam 3 bin metrakarelik A Lejantı işlenmiş arsa için 18 Aralık Cuma günü müzayede düzenlenecek. 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi (EPP) tarafından İstanbul Gıda Toptancıları Çarşısı'nda yer alan iş yerleri ile akaryakıt istasyonu arsası satışı için müzayede yarın yapılacak. Müzayede yatırımcı ilgisinin yoğun olduğu belirtilirken arsanın satış bedeli 49 Milyon 800 Bin TL olarak açıklandı. İhalede yer almak isteyen yatırımcılar için 3 Milyon TL teminat verme şartı bulunuyor. 

İstanbul'da Ispartakule projesinin hemen yanı başında, Küçükçekmece ve Başakşehir ilçesi sınırlarında yapımı tamamlanan İstanbul Gıda Toptancıları sitesinde yer alan dükkan ve benzin istasyonu arsasının müzayede yöntemiyle satışı için geri sayım başladı.

Yatırımcı için oldukça cazip konumda bulunan akaryakıt istasyonu A Lejantı işlenmiş arsa yaklaşık 3 Bin metrekare büyüklüğünde. İmar durumu akaryakıt ve servis istasyon alanı olarak geçiyor. 

Türkiye’nin en büyük ticari kompleks projelerinden biri olan İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi’nde yer alan Akaryakıt İstasyon Alanı, sınırlı sayıda banka bloğu ve ticari ünitelerin müzayedesine son katılım tarihi 18 Aralık Cuma günü olarak açıklandı.