Konut Haberleri
25 Mar 2016 12:03 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:09

Yatırımcıların gözdesi Cityscape fuar açılışını yaptı

Yatırımcıların gözdesi olan Cityscape, Türkiye'de ilk defa düzenlenen fuar için kapılarını ziyaretçilere açtı.

Yatırımcıların gözdesi Cityscape fuar açılışını yaptı
Cityscape rüzgarı İstanbul'da esiyor. Türkiye'deki projeleriyle gündemde olan Cityscape'in ilk fuarı bugün kapılarını açtı.

Uluslararası gayrimenkul sektörünün köklü ve prestijli markalarından Cityscape, İstanbul Kongre Merkezi'nde 3 gün boyunca ziyarete açıldı. Fuar için 59 farklı ülkeden bin 500'ü yabancı olmak üzere 3 bin 300 yatırımcı ön kayıt yaptırdı. Fuarı 10 bine yakın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Türkiye'de bir ilk

Yurt içi ve yurt dışından kurumsal yatırımcıların yanı sıra bireysel yatırımcı ve konut alıcılarının da büyük ilgi gösterdiği fuarda yüzde 90'dan fazlası Türk veya Türk ortaklı olmak üzere 7 ülkeden 67 şirketin standı yer alıyor. Türkiye gayrimenkul oyuncuları, konut alıcıları ve gayrimenkul yatırımcılarının buluştuğu, daha önce farklı ülkelerde de gerçekleştirilen fuar, son yıllarda inşaat ve gayrimenkul alanında küresel devler ligine çıkan Türkiye'de ilk kez düzenleniyor. Fuar sayesinde Türkiye, sektörün en önemli eksikleri arasında gösterilen markalı gayrimenkul organizasyonuna da kavuşmuş oldu.