Konut Haberleri
04 Kas 2015 17:52 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:42

'Yaşayan İstanbul Maketi' CNR Emlak Fuarı'nda sergilendi

İstanbul Ticaret Odası tarafından yaptırılan Yaşayan İstanbul Maketi'nin sergilendiği CNR Emlak 2015 Fuarı'nda yoğun ilgi büyüktü

'Yaşayan İstanbul Maketi' CNR Emlak Fuarı'nda sergilendi
Bugün açılan ve 8 Kasım tarihine kadar devam edecek olan CNR Emlak 2015 Fuarı, emlak sektörünün önde gelen firmaları ile binlerce katılımcıyı bir araya geitiyor. 40 bine yakın ziyaretçi beklenen CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda her bütçeye uygun konut ve iş yerleri sergileniyor.



Kiptaş, Ofton, Babacan Grup, Erkan Group, Vadi Şehir, Fuzul Yapı gibi sektörün önde gelen firmalarının en yeni projelerini sergilediği CNR Emlak 2015 Fuarı'nın ilk gün sürprizi olan İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) İstanbul’un tanıtımı amacıyla yaptırdığı ‘Yaşayan İstanbul Maketi’ yerli ve yabancı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Mega kentin 24 saatini yansıtan maket kentin m arka değerine de katkı sağladı.

5 binyabancı yatırımcının katılım göstermesi beklenen CNR Emlak 2015 Fuarı'nda sergilenen gayrimenkuller birbirleri ile karşılaştırılabilmekte olup ayrıca bankalardan en uygun krediyi seçme fırsatı, KDV avantajı, VIP dinlenme alanları, uzman konuşmacılardan seminerler gibi fırsatlar sunuluyor.