Mimari
02 Ağu 2019 14:45 Son Güncelleme: 02 Ağu 2019 14:52

Yaşam Alanlarına Estetik Katan Kitaplık Modelleri

Birbirinden kıymetli kitaplarınız, en şık kitaplık tasarımlarıyla evinizin bir numaralı dekorasyon elemanı haline geliyor.

Yaşam Alanlarına Estetik Katan Kitaplık Modelleri

Yaşam alanlarına hareketlilik katan rengarenk kitaplar, bu sayede hem modern hem de klasik dekorasyonların vazgeçilmezi oluyor. Eskiden daha çok çalışma odası veya ofislerde karşılaştığımız kitaplıklar, son zamanlarda salon ve oturma odası gibi yaşam alanlarına da renk katıyor. Hatta yatak odasında yeterli alanı olanlar, kullanışlı ve şık kitaplık modelleri ile yatak odalarında, herkesten uzak ve kendilerine özel okuma alanları oluşturabiliyor. Nerede kullanacak olursanız olun, birbirinden estetik ve fonksiyonel kitaplık modelleri Vivense'de sizi bekliyor. Gelin, Vivense'nin en şık kitaplık modellere bir de yakından göz atalım.

Dekorasyona Şıklık Katan Kütüphane Modelleri

Vivense'nin ürün gamında yer alan çok raflı kitaplık modelleri arasından zemine oturan geniş kütüphane modellerinden eviniz için seçmeye ne dersiniz? Kitap kurtları için kullanışlı bir depolama alanı olmanın yanı sıra aynı zamanda eşsiz bir dekorasyon elemanı da olan bu tip kitaplıklar arasında kapaklı ve kapaksız ürün seçenekleri bulunuyor. Ayrıca bazı ürünlerde açık raflar ile kapaklı bölmeler bir arada yer alırken; bazı ürünlerin TV ünitesi ile entegre olması, salon ve oturma odası gibi yaşam alanlarında kullanışlılık sağlıyor. Beyaz, ceviz, venge gibi farklı renklere sahip kitaplık modellerinin bazılarında cam kapaklar bulunuyor. Ürünlerin bir kısmı ahşap ayaklarla zemine otururken bazılarında zarif metal ayaklara yer veriliyor. Dilerseniz, hemen her dekorasyon stiline kolaylıkla uyum sağlayabilecek Vivense kütüphane modelleri arasında yer alan sarı, gri gibi farklı renklerdeki dolap kapaklarına sahip ürün seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Böylece iç mekân dekorasyonuna stil sahibi dokunuşlarda bulunabilir, Vivense'nin özgün kitaplık çeşitleriyle yaşam alanlarınızı daha şık hale getirebilirsiniz.

Duvara Monte Kitaplık Modelleri

Vivense'nin kitaplık seçenekleri arasında yer alan duvara monte rafları tercih ederek dekorasyonda yer kazanmaya ne dersiniz? Bu tarz raflı kitaplıklar sayesinde yaşam alanlarınızdaki boş duvar yüzeylerini renkli kitaplarla süslerken aynı zamanda zeminde gereksiz yer kaplayan dolaplardan da kurtulabilirsiniz. Böylece daha geniş bir hareket alanına sahip olabilir; duvarlarınızın da daha şık bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Öte yandan, duvara monte kitaplık modellerinin mutfak ve çamaşır odası gibi alanlarda çok amaçlı olarak kullanılabildiğini de unutmamak gerekiyor. Esasında kitaplık olarak tasarlanan bu ürünler, kullanıldığı mekâna göre, kullanıcının işini kolaylaştıran çeşitli fonksiyonel çözümler sunmayı başarıyor. Özellikle mutfaklarda sıklıkla tercih edilen duvara monte raf sistemlerini mutfak dolaplarınıza sığmayan bardak, tabak veya baharatlıklarınız için kullanabilirsiniz. Köşeli mutfak takımlarının yanına kurulan duvara monte kitaplık sistemleri ile eğer kitap okumayı seviyorsanız mutfakta pişen yemekleri beklerken kitap seçip okuyabileceğiniz, sıcak ve samimi bir okuma alanı oluşturabilirsiniz.

Çocuk Odası Kitaplık Modelleri

Kitap okuma alışkanlığının temellerinin çocukluk döneminde atıldığı herkes tarafından biliniyor. Öyleyse, siz de çocuklarınızın yaşam alanlarında onların kullanımına uygun, sevip kitap okumaya motive olacakları kitaplıklara yer vermek istemez misiniz? Onlara diledikleri zaman kitaplarına rahatça ulaşabilme ve daha çok okuma imkanı sunmak için, Vivense'nin ürün seçenekleri arasında bulunan, çocuk odası kitaplık modellerinden çocuğunuzun zevkine ve evinizin dekorasyonuna uyanı tercih edebilirsiniz. Çocukların renkli dünyası düşünülerek, özel konseptlerde dekore edilmiş odalarını tamamlayan ürün seçenekleri vivense.com 'da sizi bekliyor. Çocuk odasında bulunan diğer dekorasyon elemanları fazla renkli ve hareketliyse kitaplık seçiminde daha sade alternatiflere yönelebilir; bebek odası için ise özel tasarlanmış raflı üniteleri tercih edebilirsiniz. Vivense Mobilya'da hem çocuk hem de bebek odası için düşünebileceğiniz farklı renklerde pek çok kitaplık modeli mevcut.

Her Bütçeye Uygun Kitaplık Seçenekleri

Kitaplık fiyatları, ürünlerin tasarımından kullanılan malzemeye kadar farklı pek çok özelliğe göre değişiklik gösterebiliyor. Büyük boyutlarda olan veya ağırlıklı olarak metal ve ahşap malzemenin kullanıldığı ürün seçenekleri daha yüksek fiyatlarla satışa sunulurken, küçük boyutlardaki suntalam ürünler daha ekonomik kitaplık modelleri arasında yer alıyor. Vivense'nin belli dönemlerde düzenlendiği indirimler ve kampanyalar, hayalinizdeki kitaplık modellerine dilediğiniz fiyatlarla sahip olma imkanı sunuyor. Bazen ürün bazlı bazen de dönemsel yapılan bu indirimleri kaçırmamak için "kampanya" ve "ayın fırsatları" başlıkları altında yer alan avantajlı ürünlere göz atmanız yeterli.

Vivense Dekorasyona Dair Her Konuda Yanınızda

Sayısız ürün çeşitliliği ve estetik tasarımlarıyla mobilya ve aksesuara dair aradığınız ne varsa size sunan Vivense, dekorasyon sırasında ihtiyacınız olan uzman desteğini de sağlamayı ihmal etmiyor. Vivense'nin web sitesinden online olarak dolduracağınız randevu formu ile dilediğiniz Vivense showroomunda, profesyonel iç mimarlardan tasarım desteği talep edebilirsiniz. Kendi belirlediğiniz adres ve saatte, uzman iç mimarlarla bir araya gelerek yaşam alanlarınız için en estetik ve fonksiyonel çözümleri birlikte planlayabilirsiniz. Eğer kumaş konusunda kararsızsanız, kitaplık dışında diğer mobilyalarınızın alışverişini yapmadan Vivense'den kumaş numuneleri talep edebilir, evinizde inceleyebilirsiniz.

Vivense'nin web sitesindeki kapsamlı ürün seçeneklerine göz attınız ancak bir de ürünleri canlı görüp seçiminizi tamamlamak istiyorsanız, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde bulunan showroomlardan size en yakın olanı ziyaret edebilir; dilediğiniz ürünleri görme imkanına sahip olabilirsiniz. Böylece Vivense'nin ücretsiz iç mimar hizmetine ek olarak materyal deneyimi ve kahve ikramı avantajlarından yararlanabilir; hayallerinizdeki kitaplığı ve dekorasyonu keyifli bir ortamda anlatarak sonuca ulaşabilirsiniz.