Gündem
27 Haz 2014 12:25 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:22

Yaktın bizi Mourinho...

Sinpaş GYO'nun Acun Ilıcalı, Jose Mourinho, Tülin Şahin ve Nebahat Çehre gibi ünlü isimlerle pazarlanan Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Lagün ve Bursa Modern gibi projelerinden ev alanlar bir değil bin pişman…

Yaktın bizi Mourinho...
Türkiye’nin ünlü gayrimenkul firmalarından biri olan Sinpaş GYO, yaptığı konutlardan çok bunlara gelen şikayetlerle adından daha sık söz ettiriyor.

Firmanın yaptığı işler için gerek internet siteleri gerekse bire bir anket çalışmalarında, konut değil “fiyasko”projesi deniliyor.

İşçilik sıfır...
Yapılan anket çalışmalarında Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Lagün ve Bursa Modern’den ev satın alanlar oldukça şikayetçi…

Anlatılanlara göre evi teslim ettikten sonra Sinpaş ya da yüklenici firma ev içi veya dışı tadilata hala devam ediyor. Ayrıca Sinpaş’ın taşeron firmaya yaptırdığı işçiliklerin iyi olmadığı söyleniyor.

Konut alıcıları, İstanbul Sarayları projesinde istinat duvarlarının yapılmadığını vurgularken benzer şikayetler diğerlerinde var.

Çöp kokusunda geçilmiyor
Ayrıca İstanbul Sarayları’nın eski İstanbul çöplüğünün bulunduğu Halkalı’da olması sebebiyle çöp kokusundan durulmadığı da söylendi.

Hatta ünlü teknik direktör Jose Mourinho’yu reklamlarında oynatarak büyük sükse yapan firmadan sadece bu yüzden ev alan var…

Sinpaş’ın bir çok projesinde ise yine duvarların kabardığı iddia edilirken işöilik ve site içinde kullanılan malzemelerin kalitesizliği konut alıcıları kendi deyimleriyle çıldırtmış durumda.

En büyük sorun alınan konutun kelepire gitmesi
Sinpaş GYO'nun projelerinden konut alan vatandaşların en büyük sıkıntısı evlerden bırakın kar etmeyi aldıkları fiyata dahi satamamaları…

Satış sonrası verilen vaadlerin yerinde yeller esiyor
Bir konutalıcısı, Bosphorus City’de satış sonrası verilen sözlerin tutulmadığını belirtti. Evlerin camlarının yüksekliği de sıkıntılar arasında yerini aldı.





LEVENT ÇAMCI / emlakeki.com ÖZEL