Ekonomi
10 Tem 2019 15:19 Son Güncelleme: 10 Tem 2019 15:21

Yabancı yatırımcılar nasıl inşaat firmalarıyla buluşuyor?

Türkiye’de ve özellikle İstanbul’da yabancı yatırımcıların gayrimenkul sektörüne olan ilgilisi artarken, bu alanda hizmet veren firmaların sayısı da hızla artıyor.

Yabancı yatırımcılar nasıl inşaat firmalarıyla buluşuyor?

Yabancı yatırımcılar için kuşkusuz en önemli kaynak internet. Birçok inşaat firmasının projelerine firmaların web sitelerinden ulaşan yatırımcılar için projeler arasında karşılaştırma yapabilmeleri de önemli bir husus.

Property Istanbul, İstanbul’da son 20 yıl içerisinde inşa edilen tüm projelerin listelendiği bir web sitesi. Yabancılar bu site içerisinde aradığı tüm projelerin tüm özelliklerini görme fırsatını bulurken, istedikleri gibi projeler arasında karşılaştırma yapma imkânına da sahip. Ayrıca İstanbul haritası üzerinde aynı anda yaklaşık 2000 projenin konumlarını görebilmekte ve arama yapabilmektedirler. İstanbul’daki tüm projeleri tek bir haritada görmek için tıklayınız.

 

Property Istanbul, 2018 yılının ortalarına doğru aktif bir şekilde hizmet vermeye başlamış ve web sitesini hizmete açmıştır. Yurtdışı gayrimenkul pazarlama konusunda önemli bir eksiğin de böylece tamamlandığını söyleyebiliriz.

Sektörde sekiz senedir bulunan firmanın kurucusu Cenan Can Tekin, sektörün böyle bir web sitesine ihtiyacı olduğunu fark ettiklerini ve bunun üzerine çalışmaya başladıklarını belirtmekte. Yakında İstanbul’da bulunan tüm inşaat firmalarının da listesini sitelerinde paylaşacaklarını ve sürekli kendi geliştiren yeniliklerle sitenin çok daha önemli bir yere geleceğini inandıklarını belirtti.