Konut Haberleri
09 Eyl 2015 16:18 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:22

Yabancı yatırımcı Dumankaya'yı keşfediyor

Dumankaya İnşaat yatırım geri dönüşü yüksek projeleri ile Dubai Cityscape'de görücüye çıktı

Yabancı yatırımcı Dumankaya'yı keşfediyor
Türkiye gayrimenkul sektörünün köklü firmalarından Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Dubai Cityscape fuarında projelerini görücüye çıkarıyor. Cityscape’te fuarın en büyük stantlarından birinde yer alan Dumankaya; Dumankaya Miks, hi-Fit, Dumankaya Horizon, Flex Office Bahçeşehir, Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik'in yanı sıra  rtadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden biri olan Al Mazaya ile imzaladığı işbirliği kapsamında arsasını satın aldığı Ritim İstanbul’un da maketini sergiliyor.

Dumankaya İnşaat’ın Cityscape Dubai fuarına katılımı ile konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Yarım asrı aşan tecrübemizle bugüne kadar İstanbul’un en hızlı gelişen ve yabancı yatırımcıların yakın markajında olan bölgelerde projelerini hayata geçiren bir şirket olarak 2015’in ilk 8 ayında gerçekleşen yabancıya satış rakamları 2014’ün 12 aylık dönemine oranla yüzde 100 arttı. Yabancıya satışlarımızın toplam cirodaki payı ise yüzde 30 oldu.Cityscape Dubai fuarı, bu tabloyu çok daha iyi bir noktaya çekmek için iyi bir fırsat sunuyor” dedi.

Barış Dumankaya sözlerine şu şekilde devam etti: “İstanbul ve Türkiye marka değerini büyük bir hızla artırıyor. Biz de gerek ekonomik gerek kültürel gerekse mimari açıdan elimizden gelen katkıyı yapmak üzere çabalıyoruz. İstanbul, gayrimenkul yatırımı açısında çok büyük yatırım fırsatları barındırıyor. Ortadoğu’nun en güçlü gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği çerçevesinde Körfez ülkelerinde de ciddi bir pazarlama yapısı kurduk ve marka algımızı güçlendirmek üzere çalışmalar yürütüyoruz. Bu noktada yabancı yatırımcılar Dumankaya’yı keşfediyor diyebilirim.”