Konut Haberleri
01 Tem 2014 17:38 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:25

Wish İstanbul Metropolitan Kule'ye Yabancı İlgisi

Şafak İnşaat ve API Invertment tarafından inşa edilen Wish İstanbul Metropolitan Kule'ye başta Araplar olmak üzere yabancı ilgisi gün geçtikçe büyüyor.

Wish İstanbul Metropolitan Kule'ye Yabancı İlgisi
İstanbul Esenyurt'ta Hotel Apartments olarak inşa edilen Wish İstanbul Metropolitan Kule, büyük bir ilgiyle karşılaşıyor. Metrekare birim fiyatlarının 1400 dolardan başladığı proje için dünyaca ünlü mimar Falah Al-salman Türkiye'ye geldi. Mimarisini Falah Al-Salman'ın üstlendiği projenin, başka Arap Yarımadası olmak üzere dünyanın her ülkesindeki yatırımcıların ilgi odağı olduğu belirtiliyor. Projenin yatırım ve konsept danışmanlığını API Investments yürütüyor.

Wish İstanbul Metropolitan Kule'nin Üstü Helikopter Pisti

2 kuleden oluşan Wish İstanbul Metropolitan Kule'nin bir kulesi, Hotel Apartments şeklinde tasarlanıyor. Metropolitan Kule'nin otel olarak tasarlandığı, iyi bir yatırım aracı olduğu ifade ediliyor. Otel gibi işletilmesi planlanan Wish İstanbul Metropolitan Kule''de stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 oda seçenekleri yer alıyor. Kulenin üst kısmı ise helikopter pisti olarak tasarlanıyor. Projede yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor sahaları gibi sosyal donatılarla birlikte otopark alanı ve güvenlik hizmeti sunuluyor.

Kira Geliri Çok Yüksek

Wish İstanbul Metropolitan Kule'nin yatırım danışmanlığını sürdüren API Investment Yönetim Kurulu Başkanı Alper Apaydın, "Bir otel gibi işletilecek olan projede Konut maliyetine otel dairesi alıyorsunuz. Yatırımınız günlük kira olarak aylık kira gelirinin üstünde kazanç olarak geri dönüyor. Bu, yerli ve yabancı birçok yatırımcının çok ilgisini çekiyor" diye konuştu.

Teslimler Mayıs 2016'da

Teslimlerin Mayıs 2016'da yapılacağı belirtilen projede satışlar peşin veya banka Konut Kredisi ile yapılıyor. Wish İstanbul Metropolitan Kule'de yüzde 30 peşinat, kalanı için 36 ay için faizsiz vade imkanı sunuluyor.