Konut Haberleri
09 Haz 2015 10:15 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:47

Vodafone Arena'da çalışmalar devam ediyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile bir araya gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, stadyumda çalışmaların durdurulmadığını söyledi..

Vodafone Arena'da çalışmalar devam ediyor
En son çatısı yükseklik sorunu sebebiyle belediye tarafından mühürlenen Vodafone Arena Stadyumu'nun son durumu hakkında açıklamada bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, stadın inşaatında bir sıkıntı olmadığını ve çalışmaların devam ettiğini belrtti.

Vodafone Arena inşaatıyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile bir araya gelen Orman, İstanbul Büğyükşehir Belediyesi'nin  Florya'daki sosyal tesislerinde gerçekleştirilen toplantıdan sonra basın mensuplarının sorulaırnı yanıtladı.

Vodafone Arena'nın inşaatıyla ilgili herhangi bir sorunun olmadığını belirten Orman, basında konuyla ilgili bazı yanlış verilerin yer aldığını, Beşiktaş'ın stat inşaatının durdurulmadığını ve çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Stat inşaatının planlandığı şekilde devam ettiğinin altını çizen Orman, projeye ilişkin izinlerin alındığını ve izinler çerçevesinde inşaatın devam ettiğini söyledi.