Dekorasyon
14 Mayıs 2013 17:38 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:25

Vintage stil Marchi Cucine’yle mutfakları ele geçiriyor!

New Yorker loft hayatından aldığı ilhamı, genlerindeki İtalyan ruhuyla birleştirerek el yapımı mutfak tasarımlarına hayat veren Marchi Cucine vintage esintileri mutfağa taşıyor.

Vintage stil Marchi Cucine’yle mutfakları ele geçiriyor!

 

Türkiye temsilciliğini İtaldeko’nun üstlendiği Marchi Cucine global mutfak markaları arasından güçlü karaktere sahip tasarımlarıyla sıyrılıyor. Markanın, en büyük ilham kaynağı New York loftları ve İtalya’nın kırsal kesimindeki provansal hayat. Endüstriyel, vintage ve modern stilden tatlar barındıran Marchi Cucine mutfaklar, bugünün ihtiyaçlarını trendleri yakından takip ederek karşılıyor. 
 
Markanın yeni koleksiyonundaki Opera da meşe ağacı dolap kapakları, ada ünitesinde kullanılan paslanmaz çelik parlak yüzey dokularıyla kombinleniyor. Tezgâhta da mermer, patine meşe ve doğal taş gibi pek çok alternatifle karşımıza çıkıyor. Paslanmaz çelik kayar kapaklarla tasarlanan ve siyah meşe dokusuyla tamamlanan ada ünitesi hazırlama, pişirme ve yıkama fonksiyonlarına cevap veriyor. Mekâna ve kişiye özel tasarlanan Marchi Cucine mutfaklar hakkında daha fazla bilgi almak için çok fazla uzağa gitmenize gerek yok, Etiler’deki İtaldeko size yardımcı olacaktır. 
 
www.italdeko.com
 
www.marchicucine.it