Ofis Projeleri
26 Haz 2014 14:02 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:21

Viaport Venezia’da en düşük ofis fiyatı 339 Bin TL

İstanbul Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen Venedik konseptli karma proje Viaport Venezia’da yer alan ofisler minimum 339 bin liradan satılıyor.

Viaport Venezia’da en düşük  ofis fiyatı 339 Bin TL
Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen Venedik konseptli karma proje Viaport Venezia, tamamlanmaya gün sayıyor. Projede bulunan konutların yüzde 85′inin satışının gerçekleştirilmesinden sonra iş dünyasına yeni bir soluk getirecek olan 221 adetten oluşan Venedik ofisleri etabı satışa sunuldu.


Konforu, tasarımı, kalitesiyle bambaşka bir ofis deneyimi yaşatmaya hazırlanan Venedik ofisleri, lokasyonu ile de İstanbul’un merkez noktasında bulunması sebebiyle yoğun ilgi gördü. TEM otoyolunun yanı başında yükselen Venezia, Habipler-Topkapı tramvay hattının karşısında konumlanıyor.

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattından da direkt bağlantı alacak proje, Venedik’e metro ile rahatlıkla ulaşım imkânı sunuyor. İstanbul’un en şık İtalyanı olarak lanse edilen Viaport Venezia projesinin ofisleri ise iş hayatında İtalyan stilini yaşatmaya hazırlanıyor. Toplamda 25 bin metrekarelik alan üzerinde İtalyan mimarisi ile tasarlanarak inşa edilen ofisler, 3,30 tavan yüksekliği ile de ferah bir ortamda çalışma ayrıcalığı sunuyor.

Büyüklükleri 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişen ve modüler olarak tasarlanan çalışma mekânları, birleştirilerek daha geniş bir alana sahip olma avantajı da sunuyor. Toplantılar, eğitimler veya seminer organizasyonları için düşünülerek tasarlanan toplantı odaları ise ofis sahiplerinin hizmetine sunuluyor. Ofis çalışanları için tasarlanan kapalı otoparklardan direkt ofislere çıkış yapılabiliyor.

Projenin Mayıs 2015′te tüm fonksiyonlarının hayata geçmesi ile birlikte, Venezia ayda 1 buçuk milyon kişi tarafından ziyaret edilecek. San Marco Meydanı’na bakan manzarada çalışma fırsatı yakalayacak olan ofis sahipleri, gondolların gezinti yaptığı su kanallarının kenarında kahve keyfi yaparken müşterilerini ağırlayabilecek, iş yemekleri organizasyonlarını ofislerin hemen yanındaki dünyaca ünlü İtalya restoranlarında yapabilecekler. Öğle tatillerini spor yaparak değerlendirmek isteyenler de, çok uzağa gitmeyecek.

Venezia’daki ofislerin hemen yanı başında bulunan fitness ve SPA merkezi, ofis çalışanlarına özel hizmet verecek. Venedik’i ofis sahiplerinin işine de getirecek olan Viaport Venezia ofislerinin satış fiyatları 339 bin liradan başlıyor.