Konut Haberleri
25 Eyl 2014 15:58 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:54

Via Properties'ten çifte transfer

Viaport, Crowne Plaza Asia, Viaport Venezia, Vialand ve Viaport Marin gibi projelerle iş hacmini istikrarlı şekilde artıran Via Properties, yönetim kadrosuna güçlü isimler eklemeye devam ediyor.

Via Properties'ten çifte transfer
Şirketin İnsan Kaynakları Direktörülüğü’ne Faruk Erdurcan getirilirken, Crowne Plaza Asia Satış – Pazarlama Direktörlüğü’ne Oral Konag atandı. Ekibine kattığı yeni yol arkadaşlarıyla başarısını daha ileriye taşımayı hedefleyen şirket, yakın zamanda önemli projelerinin açılışını yapmaya hazırlanıyor.

Faruk Erdurcan Kimdir?

1979 Şanlıurfa doğumlu olan Faruk Erdurcan, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Üniversite yaşantısının ardından Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri eğitimi alan Erdurcan, 1996’da iş hayatına atıldı. Daha önce Dedeman Holding, Virgin Mega Store, The Marmara Collection ve Dorak Holding’te insan kaynakları departmanlarında direktörlük ve müdürlük yapan Faruk Erdurcan, Eylül ayında Via Properties’de Grup İnsan Kaynakları Direktörü oldu. İyi derece İngilizce bilen Erdurcan evli ve bir çocuk babasıdır.

Oral Konag kimdir?

1976 Bursa doğumlu olan Oral Konag Bursa Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ni bitirdikten sonra Doğu Akdeniz Üniveritesi Turizm ve Otel işletmeciliği bölümünden mezun oldu. Mesleğe komi olarak başlayan Konag, The Marmara, İzmir Crowne Plaza, Bodrum Hilton ve Swiss Otel’de çalıştı. 9 ay önce Crowne Plaza Asia’ya transfer olan Konag Revenue Manager olarak çalıştığı otelde Satış ve Pazarlama Direktörlüğü’ne getirildi. İyi derecede İngilizce bilen Konag, evli ve iki çocuk babasıdır.