Konut Haberleri
07 Oca 2013 13:35 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:15

Via Port Venezia’da KDV oranı yüzde 1

Via Properties&Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nın Gaziosmanpaşa'da inşa ettiği konut projesi Via Port Venezia'da KDV oranı yüzde 1 olarak devam ediyor. Faiz oranının 0,65'e düştüğü projeden ev almanın şimdi tam sırası!

Via Port Venezia’da KDV oranı yüzde 1

Via Properties&Gürsoy Yatırım Ortaklığı’nın İstanbul Gaziosmanpaşa’da inşa ettiği Via Port Venezia yeni KDV oranlarından etkilenmedi. KDV’de yüzde 1 oranının devam ettiği proje ayrıca sunduğu düşük faiz oranlarıyla da yoğun ilgi görüyor.

 

En küçüğü 45, en yükseği 51 katlı toplam 5 kulenin bulunduğu Via Port Venezia, KDV’de yüzde 1 fırsatının yanı sıra 60 aya 0,65 faiz oranı avantajı sunuyor. Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 5’i peşinat olarak veriliyor, teslim tarihi olan Aralık 2014’te de yüzde 20’si ödeniyor. Geri kalan bedel ise 60 aylık vade üzerinden yüzde 0,65 faiz oranıyla taksitlendiriliyor.

 

Via Port Venezia’nın aşağıda Venedik, yukarıda İstanbul manzarasına sahip daireleri, lüksü ve konforu bir arada sunuyor. Dairelerin yüzde 60’ının satıldığı projede konut fiyatları 256 bin TL -  938 bin TL aralığında değişiyor.

 

Via Port Venezia’da konut, AVM ve ofis birarada…

Gaziosmanpaşa ilçesi sınırları içinde, TEM Otoyolu üzerinde bulunan Via Port Venezia, 82 bin m2’lik arazi üzerine kuruluyor. Mimari konseptini dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Venedik’ten alan Via Port Venezia; 5 kule, 200 mağazalı açık hava alışveriş merkezi ve 60 bin m2’lik alana sahip modern ofis etaplarından oluşuyor. Mimari konsepti Dome Mimarlık tarafından tasarlanan Via Port Venezia’da tıpkı Venedik’te olduğu gibi yürüyüş yolları, su kanalları, büyük meydanlar inşa ediliyor. Genişliği 12 m olan su kanallarında gondollarla gezintilerin yapılabileceği, meydanlarında Venedik karnavallarının düzenleneceği Via Port  Venezia’dan konut sahibi olanlar, tüm bu güzelliklerin yanı sıra açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, buhar odası, sauna, oyun sahaları, çocuk parkları gibi tüm sosyal imkânlardan da faydalanabilecek.

 

Via Port Venezia’da daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak değişirken daire büyüklükleri ise 61 m2’den 244 m2’ye kadar çeşitlilik gösteriyor. TEM Otoyolu’nun hemen yanında, Eski Edirne Asfaltı üzerinde, Habipler-Topkapı tramvay hattının yanı başında olan proje, ulaşım noktasında avantaj sunuyor. Proje aynı zamanda yeni yapılacak Mecidiyeköy-Havalimanı arası metro hattından direkt bağlantı alıyor.