Kampanyalı Projeler
28 Eki 2013 12:32 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:37

Vera Residence'ın kampanyasında daireler yüzde 10 peşinatla!

Kağıthane’de Cendere Caddesi üzerinde yer alan Vera Residence’ta Kuveyt Türk Katılım Bankası finansmanı ile yüzde 10 peşinat ile yılbaşına kadar özel bir kampanya düzenleniyor

Vera Residence'ın kampanyasında daireler yüzde 10 peşinatla!
İnşasın son hızla ilerlediği Vera Residence projesinde şimdi yüzde 10 peşinat ile de ev almak mümkün olacak. 220 daireden oluşan butik bir proje olmasına rağmen yenilikçi çözümleri ile dikkat çeken Vera Residence'ta son viraja giriliyor.
 
Aile büyüklüklerinin küçüldüğü toplumumuzda iki farklı trend göze çarpıyor. Gençler evlenmeden önce kendi başına eve geçmek isterken 1+0 ve 1+1 dairelere talep gösterirken; çocukları evden taşınan ebeveynler ise sosyal imkanları olan merkezi konumlu 2 oda bir salon tipi dairelere talep gösteriyorlar. Vera Residence'da açık ve kapalı yüzme havuzu, cafe, jimnastik salonu gibi fonksiyonları ile bu talebe cevap veriyor.
 
Di Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, Kağıthane'nin yapılan hem kamu hem de özel yatırımlar ile çehresinin değiştiğini ve İstanbul'un değişen trendlerine cevap verdiğini söyledi. Kağıthane Cendere caddesinin genişletildiği, tüneller ile Dolmabahçe ve Şişli'ye bağlandığını; Metro'nun yanı başlarına geldiğini; Osmanlı Devlet arşivlerinin buraya taşındığını belirtti. Özel sektörün ise bu altyapı yatırımlarına gayrimenkul projeleri ile cevap verdiğini; projelerinin yanı başına AXIS Alışveriş Merkezi'nin açıldığını; Eroğlu Ofishane; Tekfen Ofis Park; FerYapı Premier Kampüs Ofis projelerine ek olarak Vadi İstanbul; Skyland; Yılmaz Ulusoy'un Yuva Kağıthane gibi konut ve yaşam merkezi projelerinin de başladığını ekledi.
 
Projenin işletmesini üstlenen TSP firmasının yönetim kurulu başkanı Gökçenur Çelebioğlu ise ev-otel konseptinin üzerine basarak; yeni bir işletme modeli ile projede yer alacaklarını; evinizde oturmadığınız zaman eşyalı bir şekilde kısa ve orta vadeli olarak Vera Residence'ta evinizin gelir getirebileceğini söyledi. Örneğin yazın 3 ay Bodrum'a tatil evinize gidiyorsunuz; bu süre zarfında evinizi ev-otel havuzuna verebiliyorsunuz diye ekledi.
 
Vera Residence ve Kağıthane bölgesinin potansiyelini görüp şimdiden ev alan tanınmış simalarda olduğunu söyleyen Samim Hatipoğlu'nun sahibi olduğu Kronos Gayrimenkul firması; projenin satışını yürütüyor. Yirmi iki seneden beri sektörde farklı projelerinin satışını üstlendiğini söyleyen Samim Hatipoğlu; Vera Residence ve Kağıthane'nin kendilerine çok heyecan verdiğini, yerin ve zamanlamanın doğru olduğunu iki sene sonra Cendere caddesinin Büyükdere Caddesi ile yarışır bir konunda olacağını ekledi. İlk başta 1+0 ve 1+1'lere olan talep, şimdi 2+1'lere ve Dubleks'lere de kaydığını söyledi.
 
Vera Residence projesinin yatırım tutarı 140 milyon TL ve toplam inşaat alanı 28.000 m2; arsa büyüklüğü 6.500 m2 ve 2 + 1 dairelerin fiyatları 545.000 TL'den başlıyor.
 
Vera Residence satış ofisi

0212 693 13 13

http://www.veraresidence.com