Yeni Projeler
15 Oca 2014 13:05 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:48

Venedik Sarayları görücüye çıktı!

Via Properties & Gürsoy grup ortak girişimiyle inşa edilen Viaport Venezia projesinin Venedik Sarayları etabı bugün gerçekleşen basın lansmanı ile satışa çıktı.

Venedik Sarayları görücüye çıktı!
Via Properties& Gürsoy Grup Yönetim Eş Başkanı Çoşkun Bayraktar ve Viaport Venezia Satış Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen toplantıda projenin tüm ayrıntıları paylaşıldı. 
 
2 yıl önce satışlarına başlanan Viaport Venezia projesinin Venedik Sarayları etabıyla Venedik'i İstanbul'a taşımaya hazırladıklarını ifade eden Via Properties& Gürsoy Grup Yönetim Eş Başkanı Çoşkun Bayraktar, projede 1+1'den 3+1 dublekslere kadar tüm dairelerde saray konforunu tasarladıklarını paylaştı.

Yüzde 50 prim vadediyor
 
Yatırımcılarına Viaport Venezia'da olduğu gibi Venedik Sarayları kısmında da yüzde 50 prim vadediklerini söyleyen Bayraktar, satışa çıkmadan önce toplanan ön taleple projenin yüzde 20'sinin satışının gerçekleştiğinin bilgisini verdi. Ayrıca en yüksek talebin 2+1 dairelere olduğunu belirtti.Yabancı yatırımcılarında oldukça ilgisini çeken 1000 konutluk Venedik Sarayları'nda fiyatların 329 bin lira ile 1 milyon 400 lira arasında değiştiği belirtildi.

Venedik Karnavalı her yıl İstanbul'da
 
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Viaport Venezia Satış Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, projede tamamiyle Venedik'i yaşatmayı hedeflediklerini hatta her yıl Şubat ayında Venedik'te düzenlenen Venedik Karnaval'ının aynı tarihlerde projede gerçekleşeceğinin bilgisini verdi.
 
1,5 milyar TL'lik yatırımla hayata geçen Venezia projesi Gaziosmanpaşa'da yükseliyor. Yaklaşık 200 mağazayı da içerisinde barındıracak olan projede yüzde 5 peşinat ödenerek ve taksitler bir yıl ötelenerek daire sahibi olunabiliyor.
 
444 8 842
 
venediksaraylari.com
 
Yasegül ÖZDEMİR/ Emlakeki.com