Konut Haberleri
29 Eki 2012 18:25 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:06

Ve Güneşli’de ‘mahalle sıcaklığı’

Yatay mimarisiyle dikkat çeken ve ‘Mahalle sıcaklığını rezidansla buluşturma’ sloganıyla yola çıkan Ve Güneşli’de metrekare fiyatları 3 bin 500 TL’den başlıyor.

Ve Güneşli’de ‘mahalle sıcaklığı’

İstanbul’un en çok değer kazanan bölgelerinden Güneşli’de Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya işbirliğiyle start alan Ve Güneşli projesi, yatay ve doğal mimarisi ve 3 bin liradan başlayan metrekare fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

8, 11 ve 12 katlı üç blok 214 daireden oluşan Ve Güneşli projesi, sergilediği yatay, doğal ve modern mimarinin bölgedeki ilk örneği olma özelliği taşıyor.

Mahalle sıcaklığını, rezidans konforuyla buluşturma iddiasıyla yola çıkan Ve Güneşli, erken dönem satışlarıyla da önemli bir avantaj sağlıyor.

Toplam 9 dönüm arazi üzerine yapılan proje 1+0,  1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. İstanbul’un en yeni gözde merkezlerinden birinde şık ve modern bir komplekste yaşamak isteyenler kadar yatırımcıların da ilgisini çeken projede metrekare fiyatları 3 bin 500- 4 bin 500 TL arasında değişiyor.

Trafikte zaman kaybetmeden havalimanına ve anayollara ulaşma imkanı tanıyan Yalçın Koreş Caddesi’ndeki Ve Güneşli projesi, metropol merkezinde sakin ve konforlu bir yaşam vaat ediyor.